Colorful Cvn B850ı Gamıng Frozen V14 Ddr5 8000mhz Itx Gaming Anakart 6999tl

Sevz

80+
Reaksiyon skoru
345
Akakçe'de listeme ekliydi çoğu zaman 7200 tarzı fiyatlara düşüyordu ilk defa bu kadar düştüğünü gördüm ITX bir dizilim yapmak isteyen var ise türkiyedeki en iyi fiyat performans anakartı olabilir.

Güzel fiyat ama İncehesap'ın sitesinde bayadır bu fiyatta zaten indirim yok.

Güzel fiyat ama bayadır bu fiyatta zaten indirim yok.
1785250370807.webp

Sürekli takip ediyorum ilk defa gördüm hocam bu fiyatta olduğunu.

Geçen İdefix'te 1000TL kodla 6200'e geliyordu.

Eskiden tavsiye etmezdim ama BİOS'u vs düzeltmişler, bu fiyata Gen5 M2 Slotu ve gen5 PCİ Express Slotu sunması, Wifi olması, type c çıkışı olması vb özellikler de cabası. Kendim kullanıyorum memnunum

Ama eklemeliyim ki uzun zamandır 7K bandında zaten, belki 6 aydır bu fiyatta. Akakçe tablosunda hata var, alana kadar düzenli takip ettiğim bir ürün, arada stok kalmadı 8800'lere fırladı, haricinde hep 7K idi

Geçen İdefix'te 1000TL kodla 6200'e geliyordu.

Eskiden tavsiye etmezdim ama BİOS'u vs düzeltmişler, bu fiyata Gen5 M2 Slotu ve gen5 PCİ Express Slotu sunması, Wifi olması, type c çıkışı olması vb özellikler de cabası
Evet Expo açma sıkıntıları falan vardı eskiden düzeldiğini duydum ben de.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim bildiğim incehesap akakçeye düşmüyor genelde
Doğrudur hocam.

Matx alabiliyorsan Itx anakart alınmaz
ITX anakart neye göre kime göre alınmaz merak ettim. 4 RAM slotu olmayışı harici 1 tane eksisi yok MATX anakarta göre. Normal kasada tuhaf durur tabii ona bş diyemem

Tr de itx olarak bulunabilen sayili kartlardan. Fiyat olarak iyi ama sistem toplamak cok zorlasti yoksa hep akilmda tv nin altina itx bir sistem toplamak

Tr de itx olarak bulunabilen sayili kartlardan. Fiyat olarak iyi ama sistem toplamak cok zorlasti yoksa hep akilmda tv nin altina itx bir sistem toplamak
Hocam benim de hayalım denebilir ama gerçek İTX kasalar çok pahalı onu geçtim 10L altı kasalarda Flex PSU isteyebiliyorlar bu da türkiyede yok resmen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ITX anakart neye göre kime göre alınmaz merak ettim. 4 RAM slotu olmayışı harici 1 tane eksisi yok MATX anakarta göre. Normal kasada tuhaf durur tabii ona bş diyemem
ITX build yapılmıyorsa bu fiyatlara daha iyi mATX bulunabiliyor o yüzden ben önermem hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,848
Üyeler
200,225
Son üye
çin-malı-sevmeyen

Geri