Colorful Cvn B850ı Gamıng Frozen V14 Ddr5 8000mhz Itx Gaming Anakart 6999tl

Hocam benim de hayalım denebilir ama gerçek İTX kasalar çok pahalı onu geçtim 10L altı kasalarda Flex PSU isteyebiliyorlar bu da türkiyede yok resmen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ITX build yapılmıyorsa bu fiyatlara daha iyi mATX bulunabiliyor o yüzden ben önermem hocam.
Valla en son 7'ye B850 bile gelmiyoerdu doğru düzgün. Ben 5500'e aldım 2 ay önce 2. el, B650M parasına geldi

ITX için çok güzel anakart .

Hocam benim de hayalım denebilir ama gerçek İTX kasalar çok pahalı onu geçtim 10L altı kasalarda Flex PSU isteyebiliyorlar bu da türkiyede yok resmen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ITX build yapılmıyorsa bu fiyatlara daha iyi mATX bulunabiliyor o yüzden ben önermem hocam.
Hadi kasayi psu yu bir sekilde hallettin diyelim. Islemciydi,ramdi, ekran kartiydi derken en az 70-80 bin harcamak gerekiyor 4 k oynayayim konsol gibi kullanayim dersen. O da 80k parayi tvnin altinda yatirmak suan icin beni asiyor acikcasi.

Hadi kasayi psu yu bir sekilde hallettin diyelim. Islemciydi,ramdi, ekran kartiydi derken en az 70-80 bin harcamak gerekiyor 4 k oynayayim konsol gibi kullanayim dersen. O da 80k parayi tvnin altinda yatirmak suan icin beni asiyor acikcasi.
Belki gelecekte diye umut edeceğim de o da imkansız gibi. Biz fiyat performanstan devam...

Am5 itx anakartların içinde en uygun olan bu anakart. 2-3 aydır kullanıyorum. Expo ve curve optimizer yaptım. Gayet memnunum

Geri