Satıcı için kötü bir olay Aslında hocam düşününce . Benim alıcı iade etti ama pazartesi günü saat 10.30'da sabah 3 gün oldu hala daha iade bankaya provizyon'a gelmedi sahibinden satışınız tamamlandı dedi ama hala gelmedi bankaya anlamadım gittiYok hocam maalesef satıcı tarafında reddetme butonu yok, ya onay verdirtiyor yada kendi 3 gün içinde otomatik onaylıyor...
İşte hocam yukarıda da yazdım o olay gerçekten kötü Ben de o yüzden sırf paran güvendiği ilaç satış yapmıyorum . Bu arada yine yukarıda yazdım ama soru sormak maksadıyla sorayım size de. Pazartesi sabah arkadaş ürünü onayladı sahibinden de bildirim ve mesaj geldi 1-7 gün içinde aktarılacak diye sonra dün bankanıza iletildi satış tamamlandı 7 gün sürer bankaya Göre dedi ama hala daha provizyonda veya bankada gözükmüyor. Normalde 2 iade yapmıştım daha önce aynı gün görünmüştü bankada bu sefer ilkkez böyle oldu. Sizde hiç geç oldu mu. İade ettiyseniz tabi?satıcı ürünü reddedemiyor. bu güzel bir şey gibi geliyor ama saçmalığın daniskası. sırf bu yüzden pg ile satış yapmıyorum. adam gönderdiğim ürün yerine hıyar gönderebilir ve kargoyu teslim aldığım an bunu reddetme şansım olmadan para karşıya geri yatabilir. sahibinden nasılsa parasını aldı. oeler.
Hocam referans numarası iletildiyse o numara ile bir sorgulatın bankanızdanSatıcı için kötü bir olay Aslında hocam düşününce . Benim alıcı iade etti ama pazartesi günü saat 10.30'da sabah 3 gün oldu hala daha iade bankaya provizyon'a gelmedi sahibinden satışınız tamamlandı dedi ama hala gelmedi bankaya anlamadım gitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İşte hocam yukarıda da yazdım o olay gerçekten kötü Ben de o yüzden sırf paran güvendiği ilaç satış yapmıyorum . Bu arada yine yukarıda yazdım ama soru sormak maksadıyla sorayım size de. Pazartesi sabah arkadaş ürünü onayladı sahibinden de bildirim ve mesaj geldi 1-7 gün içinde aktarılacak diye sonra dün bankanıza iletildi satış tamamlandı 7 gün sürer bankaya Göre dedi ama hala daha provizyonda veya bankada gözükmüyor. Normalde 2 iade yapmıştım daha önce aynı gün görünmüştü bankada bu sefer ilkkez böyle oldu. Sizde hiç geç oldu mu. İade ettiyseniz tabi?
Sıkıntı o zaten hocam bankayı aradım böyle bir onay yok bize gelen. Evet işlem yapılmış hareket görünüyor ama onay olarak değil sadece bi işlem var iade ile ilgili ama onay olmadığı için provizyonda veya aktarılacak para görünmüyor. Normalde bu işlemler bizde o gün içinde veya en geç 2. Gün gelir çok sürmez dedi orası kafamı kurcaladı.Hocam referans numarası iletildiyse o numara ile bir sorgulatın bankanızdan
ben satıcıyım alıcı değilim, alan adam beni çarptı diye düşünüyorum iadeyleHadi ya geçmiş olsun hocam nasıl oldu o ? Wp den falan link atarak mi alım yaptınız ?
Ben direkt sahibinden üzerinden aldım dolandırılma olasılığı yüzde 0 yani. Zaten MH ye bağlandığımda bir sorun görünmüyor 7 güne kadar sürebiliyor bankada görünmesi dedi bakalım
Olan olmuş hocam çok geçmiş olsun tekrar.ben satıcıyım alıcı değilim, alan adam beni çarptı diye düşünüyorum iadeyle
valla burnundan getiricem ben. bugün kargoyu şubeye yolladım yarın şubeye gidicem şubede açıcamOlan olmuş hocam çok geçmiş olsun tekrar.