Rdr2de Kasma Yaşıyorum Rtx5070 Ekran Kartım

Donanım arşivinin en son yayınladığı 5070 sistemi kullanıyorum ram 32 büyük ihitmal su fizik ayarları olabilir
Ben 3050ti laptop ile 1080p neredeyse ultra ayarlarda sabit 60 fps oynadım, su fiziğini arttırdın falan diye 5070 rdr2 de fps düşürmez. Başka sebebi vardır illaki. Senin takılmadan kastığın oyunun sürekli düşük fps çalışması mı yoksa normalde 100 fps çalışıyorken anlık olarak drop girmesi mi?

Ben 3050ti laptop ile 1080p neredeyse ultra ayarlarda sabit 60 fps oynadım, su fiziğini arttırdın falan diye 5070 rdr2 de fps düşürmez. Başka sebebi vardır illaki. Senin takılmadan kastığın oyunun sürekli düşük fps çalışması mı yoksa normalde 100 fps çalışıyorken anlık olarak drop girmesi mi?
Drop yiyorum fps aynı gpu 77 78 cpu 75 76 lara çıktı sıcaklık sıcak bir yerde yaşıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Drop yiyorum fps aynı gpu 77 78 cpu 75 76 lara çıktı sıcaklık sıcak bir yerde yaşıyorum
Yok şimdi baktım anlık 100 110 fpsden 78 80e düşüyor arada bir

Yok şimdi baktım anlık 100 110 fpsden 78 80e düşüyor arada bir
Senin performansında değil %1 değerlerinde sorun var o zaman, o da uçurum seviyesinde değil. Muhtemelen arkaplanında bi uygulama ekstradan kaynak tüketerek düşürüyor.

EXPO kapatır dener IMC/bellek problemi ise. Pahalı A++ diye tabir ettiğin sistemde de olabilir EXPO'dan kaynaklı sorun pahalı bileşen sorunsuzluğu garanti etmiyor. Ayrıca PSU-Anakart-SSD uyumu ya da geri kalmışlığı (?) diye bir şey yok. En fazla bellek kontrolcüsü ile bellek arasında bir sorun olabilir onun sebebi de uyumsuzluk değil.
Anakartların desteklediği bellekler mevcut geri kalmışlık olarak 5600 mhz lik samsung hatta suanki arkadasın sisteminde olan cusu ramlerin ününü duymadın varsayıyorum. Uygun olmayan bir psu yani gidip te en dandiginden fazeon rampage falan fistan geri kalmışlığı diye bir şey yok oyle mi 🤑 hayatında giriş seviyesi anakartta buna benzer sorun yaşayan kimseyide gormemissindir sen simdi🦧 uygun yollu ssd lerinde sorunlarını sayarım da simdi ugrasamayacagım👍🏿

Senin performansında değil %1 değerlerinde sorun var o zaman, o da uçurum seviyesinde değil. Muhtemelen arkaplanında bi uygulama ekstradan kaynak tüketerek düşürüyor.
Laptoplar özel cihaz olarak üretildiği için tüm bileşenlerin optimizasyonu kusursuza yakın oluyor testlerden geçirdikleri için. Toplama pclerde bu yok.

Mesela atla saint deniste giderken yönümü hafif çevirirken filan oluyor

Anakartların desteklediği bellekler mevcut geri kalmışlık olarak 5600 mhz lik samsung hatta suanki arkadasın sisteminde olan cusu ramlerin ününü duymadın varsayıyorum. Uygun olmayan bir psu yani gidip te en dandiginden fazeon rampage falan fistan geri kalmışlığı diye bir şey yok oyle mi 🤑 hayatında giriş seviyesi anakartta buna benzer sorun yaşayan kimseyide gormemissindir sen simdi🦧 uygun yollu ssd lerinde sorunlarını sayarım da simdi ugrasamayacagım👍🏿

Laptoplar özel cihaz olarak üretildiği için tüm bileşenlerin optimizasyonu kusursuza yakın oluyor testlerden geçirdikleri için. Toplama pclerde bu yok.
Çok büyük cahilsin hacı sen, uğraşmayacağım.

Beyler kavga etmeyin tavsiyeniz nedir ya görüşünüz neden oluyor

Beyler kavga etmeyin tavsiyeniz nedir ya görüşünüz neden oluyor
Normal diyorum inanmıyorsun sorunu çözmek için uğrasacagın vakitle rdryi toptan bitirirsin. Git oyna her saniyen saint deniste gecmiyor ya. Başka oyunlarda sorun yaşarsan bakmamız lazım bir şeylere

Kimsenin çözüm bulamadığı dile getirilen bir konuda araştırma yapmak neden yanlış bilemedim. Bu arada çet cipiti değil aradığım yer.

DirectX 12 biraz sıkıntılı. Vulkan kullanmak lazım.
AMD de Vulkan, Nvidia da DirectX kullanın demişler ama tamamen yalan. Nvidia da da AMD de de Vulkan daha iyi sonuç gösteriyor RDR2 de, daha az FPS drop/stuttering yiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,045
Üyeler
200,281
Son üye
Qabillll

Geri