Bu Kasalardan Hangisi Alınır

777Clem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
112

bu kasalardan hangisi alınır enermax revulation 3 psu ile kullanacağım anakartım h610m-e

diğer parçaların rengine göre seçmelisin bence beyaz parçalarsa beyaz siyah parçalarsa siyah al

bu kasa çok estetik. siyah bileşenlerin varsa bile panda build yaparsın veya siyahını al.

siyahsa siyah al hocam bence fp istioyrsan msi alabilirsin
https://www.idefix.com/msi-mag-pano...362&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.24.7

Bende bundan var güzel baya fiyatı da senin attıklarından uygun. thermaltake olan bunun aynısı bi ekran var o da aradaki farka değmez bence illa ekran olsun diye derdin yoksa öneriyorum.
anlık olarak buna karar verdim

sizin önerdiğinizide inceleyeceğim hocam en iyisi bu gibi aralarında

anlık olarak buna karar verdim

sizin önerdiğinizide inceleyeceğim hocam en iyisi bu gibi aralarında
Bu kasada ekran yok bilginiz olsun. Opsiyonel ekleyebilirsiniz diye gösteriliyor. Thermaltake'in böyle fakeleri meşhur.

Bu kasada ekran yok bilginiz olsun. Opsiyonel ekleyebilirsiniz diye gösteriliyor. Thermaltake'in böyle fakeleri meşhur.
Bana gore dolandiricilik bu. Kasa neyse onu koyun cok mu zor ana gorseli koymak. Bakiyorsun ekranli vs diyorsun sonra istetege bagli diyor. Alirken soruyorlarsa ekran ister misiniz diye eyw ama ekranli resim koyup satista ekrani ayti satiyorlarsa ne diyim. Almamak icin sebep. Ayrica bunlar nasil ceza almiyor.

Bana gore dolandiricilik bu. Kasa neyse onu koyun cok mu zor ana gorseli koymak. Bakiyorsun ekranli vs diyorsun sonra istetege bagli diyor. Alirken soruyorlarsa ekran ister misiniz diye eyw ama ekranli resim koyup satista ekrani ayti satiyorlarsa ne diyim. Almamak icin sebep. Ayrica bunlar nasil ceza almiyor.
evet onu fark ettim şuan bilemedim ne alacağımı msi 110r pz ya da asus a32 alacağım ancak arada kaldım hangisi daha iyi olur

üst tarafında cam olan hiçbir kasayı almam

Geri