Yardım Sistemim Ne Kadar Eder??

bilemedim gerçekten bende bir çok özellik benzer dediğiniz gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartını takasa sunsam mı acaba üzeri nakit mi desem
zaten ikinci el piyası kartını 13k size teklif edecek 7k filan boş verini

boş verini sadece ekran kartını satın yenisini alın onu dışında sistem iyi belki kasada değişebilir
yok bu sistem bende kalırsa her parçasını içime sindirerek almıştım kasayı hayatta değişmem ama ekran kartı değişebilirim belki

işte kasa takas teklifime 60.500 tl teklif verdi üzerine 33.500 tl eklemem gerek benim kasa + 33.500 tl yani değer mi onu tartıyorum
hocam bakın foruma 63 k 5080 var vatanda 6 taksitli onu alın bunu alıcagınza sıfır

işte kasa takas teklifime 60.500 tl teklif verdi üzerine 33.500 tl eklemem gerek benim kasa + 33.500 tl yani değer mi onu tartıyorum
zaten kasanızı 100k üstü siz o kasayı 130k filan almış olacaksınız

hocam bakın foruma 63 k 5080 var vatanda 6 taksitli onu alın bunu alıcagınza sıfır
bencede sistem 10/10 zaten sadece ekran kartı eski kalmış

zaten kasanızı 100k üstü siz o kasayı 130k filan almış olacaksınız

bencede sistem 10/10 zaten sadece ekran kartı eski kalmış
çok teşekkürler yardım için minnettarım

bende paraf kart yok :(

çok teşekkürler yardım için minnettarım

bende paraf kart yok :(
iyi bir indirim var gene 78 den 70 e 6 ay taksit de var mis gibi

güzelmiş evet ama benim kart world olduğu için hiç bir şekilde avantajıma bir durum yok keşke olsaydı alırdım hemen
evet sadece parafa varmış dikkatli bakmamışım o zaman en mantıklı seçenek indirim kovalamak olucak emin olun incehesapda gaming gecesine en az 1-2 tane 5080 düşüyor

ne vericen ne alıcan üstüne 33 vericen hiçbirşey anlamadım yazdığından 2 tb ssdlerin varsa neden veriyorsun ssd verilen bir şey değil ki

evet sadece parafa varmış dikkatli bakmamışım o zaman en mantıklı seçenek indirim kovalamak olucak emin olun incehesapda gaming gecesine en az 1-2 tane 5080 düşüyor
o fikir güzelmiş aslında beklenir mi acaba

ne vericen ne alıcan üstüne 33 vericen hiçbirşey anlamadım yazdığından 2 tb ssdlerin varsa neden veriyorsun ssd verilen bir şey değil ki
33 vericem + foto da ki sistemimi mantıklı mı diye düşünüyorduk da arkadaşlar haklı gibi ekran kartını yükseltsem yeterli sanırım fiyat avantajı var mı bilemedim

Ekler

• 1785269470955.webp
    1785269470955.webp
    64.4 KB · Hit: 10
Geri