ne kadar? modart ın sistemine benziyo 42 mi 43k ydıAlıntıyı görüntüleBu sistem alınır mı? Cs2 lol vb.oyunlar için.
Evet kendimce özelleştirme yaptım 45k şuan bana uygun geldine kadar? modart ın sistemine benziyo 42 mi 43k ydı
neyi değiştinEvet kendimce özelleştirme yaptım 45k şuan bana uygun geldi
Saddece 1tb ssd ve soğutucuyu 6 bakır borolu olanı yaptım başka bir şey yapmadımneyi değiştin
Pek anlamam ama bütcem sınırlı ürünümü temiz kullanırım büyük bir sorun olur muGüç kaynağı sıkıntı haberin olsun
bence alınırSaddece 1tb ssd ve soğutucuyu 6 bakır borolu olanı yaptım başka bir şey yapmadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pek anlamam ama bütcem sınırlı ürünümü temiz kullanırım büyük bir sorun olur mu
Kısa vadede büyük bi sorun yaşamassın paran olunca değişmen en doğrusuSaddece 1tb ssd ve soğutucuyu 6 bakır borolu olanı yaptım başka bir şey yapmadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pek anlamam ama bütcem sınırlı ürünümü temiz kullanırım büyük bir sorun olur mu
Ne diyorsun parasına değer mi? Pahalı ve karmaşık ürünler olduğu için kendimce araştırma yaptım ve bunu gözüme kestirdim. Soracak kimsem olmadığı için buraya yazıyım dedim.Kısa vadede büyük bi sorun yaşamassın paran olunca değişmen en doğrusu
anakartta tek m2 slotu var ileride ek m2 takmak istersen sorun olabilir işlemci 7500f olsa fiyat ne kadar artardı bilmiyorum ama o psu hariç gayet okey duruyorNe diyorsun parasına değer mi? Pahalı ve karmaşık ürünler olduğu için kendimce araştırma yaptım ve bunu gözüme kestirdim. Soracak kimsem olmadığı için buraya yazıyım dedim.
Msi kasası var +400₺ farkla psu markası MAG A600 DN 600wat mış o daha iyi dersen 400tl ye ona yükseltebilirim.anakartta tek m2 slotu var ileride ek m2 takmak istersen sorun olabilir işlemci 7500f olsa fiyat ne kadar artardı bilmiyorum ama o psu hariç gayet okey duruyor
oda msi'ın en alt segment güç kaynağından msi adı var sadece sistemin linkini atsana olmadı tavsiye olarak daha rahat bişey bulabilirimMsi kasası var +400₺ farkla psu markası MAG A600 DN 600wat mış o daha iyi dersen 400tl ye ona yükseltebilirim.
www.itopya.com