Sizce Sistem Nasıl ?

Necol

80+
Reaksiyon skoru
1
1000020825.webp
Bu sistem alınır mı? Cs2 lol vb.oyunlar için.

Saddece 1tb ssd ve soğutucuyu 6 bakır borolu olanı yaptım başka bir şey yapmadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pek anlamam ama bütcem sınırlı ürünümü temiz kullanırım büyük bir sorun olur mu
bence alınır

Saddece 1tb ssd ve soğutucuyu 6 bakır borolu olanı yaptım başka bir şey yapmadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pek anlamam ama bütcem sınırlı ürünümü temiz kullanırım büyük bir sorun olur mu
Kısa vadede büyük bi sorun yaşamassın paran olunca değişmen en doğrusu

Kısa vadede büyük bi sorun yaşamassın paran olunca değişmen en doğrusu
Ne diyorsun parasına değer mi? Pahalı ve karmaşık ürünler olduğu için kendimce araştırma yaptım ve bunu gözüme kestirdim. Soracak kimsem olmadığı için buraya yazıyım dedim.

Ne diyorsun parasına değer mi? Pahalı ve karmaşık ürünler olduğu için kendimce araştırma yaptım ve bunu gözüme kestirdim. Soracak kimsem olmadığı için buraya yazıyım dedim.
anakartta tek m2 slotu var ileride ek m2 takmak istersen sorun olabilir işlemci 7500f olsa fiyat ne kadar artardı bilmiyorum ama o psu hariç gayet okey duruyor

anakartta tek m2 slotu var ileride ek m2 takmak istersen sorun olabilir işlemci 7500f olsa fiyat ne kadar artardı bilmiyorum ama o psu hariç gayet okey duruyor
Msi kasası var +400₺ farkla psu markası MAG A600 DN 600wat mış o daha iyi dersen 400tl ye ona yükseltebilirim.

Msi kasası var +400₺ farkla psu markası MAG A600 DN 600wat mış o daha iyi dersen 400tl ye ona yükseltebilirim.
oda msi'ın en alt segment güç kaynağından msi adı var sadece sistemin linkini atsana olmadı tavsiye olarak daha rahat bişey bulabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,848
Üyeler
200,225
Son üye
çin-malı-sevmeyen

Geri