MuzluCentro
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
beyler siparişi gelenler Relaxed kalıplar hakkında bilgi verebilir mi? 1.80 86 kiloyum biraz bol giymeyi seviyorum yapışsın istemiyorum hangi beden olur ?
Xl öneririm, biraz göbek gösteriyor kendi kalıbını alsanbeyler siparişi gelenler Relaxed kalıplar hakkında bilgi verebilir mi? 1.80 86 kiloyum biraz bol giymeyi seviyorum yapışsın istemiyorum hangi beden olur ?
nasıl hocam kalitesi felan maviden almayı planlıyordum alınır mı? ltb denKardo sitesinden baktım LTB nin %100 pamuk yazıyor o yüzden açtım konuyu zaten pamuk olmasa açmazdım.
kalite olarark sıralayınca nasıl, fiyat olarak nasıl birde sıralama172cm, 100kg. L aldım önce. Slim fit gibi oldu. İade ettim. XL aldım. O da hiç oversize gibi değil, tam oldu. Omuz arka kısımlarından bir miktar sıktı hatta. Kalıplar dar. Oversize vs yazmasına bakmayın. Yaz başından veri DeFacto, US Polo, Slazenger, Mavi tişörtler aldım. Hepsi L ve oversize. Hepsi acayip rahat. Hafif göbekten temas var, o kadar. Ltb bir daha almam sanırım.
Slazenger ve DeFacto’yu evde, uyurken vs giymeye aldım. DeFacto şaşırttı açıkçası. Kumaşı kalın, havlu gibi. Ama o kadar kalın değil. Bildiğimiz pamuklu tişört gibi de değil. Mavi > Polo > Slazenger. DeFacto muhtemelen Mavi, Polo arası bir yerde. Önceden Koton çok alırdım. Ortalamaydı o da. Fakat son birkaç senedir aldığım tişörtler birkaç yıkamadan sonra nerdeyse karton gibi sertleşmeye başlayınca bıraktım almayı. Bu arada sadece %100 pamuklu tişörtler alıyorum fazla terlediğim için. Belki fikir verir.kalite olarark sıralayınca nasıl, fiyat olarak nasıl birde sıralama
defacto ürünleri kalitesiz geliyor melsela bana