FwrkaL 80+ Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 32 Reaksiyon skoru 5 29 Temmuz 2026 #1 discord sunucum için gerçekten emek vericek adamlar arıyoruz burdan bulabilirsek çok güzel olur ben yaparım diyen varsa yazabilir
discord sunucum için gerçekten emek vericek adamlar arıyoruz burdan bulabilirsek çok güzel olur ben yaparım diyen varsa yazabilir
ayetullah58 80+ Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 380 Reaksiyon skoru 192 29 Temmuz 2026 #2 FwrkaL yazmış: discord sunucum için gerçekten emek vericek adamlar arıyoruz burdan bulabilirsek çok güzel olur ben yaparım diyen varsa yazabilir Devamı için tıklayın... adam niye babanın hayrına çalışsın eşi dostu değilsin böyle bi rica olamaz hocam.
FwrkaL yazmış: discord sunucum için gerçekten emek vericek adamlar arıyoruz burdan bulabilirsek çok güzel olur ben yaparım diyen varsa yazabilir Devamı için tıklayın... adam niye babanın hayrına çalışsın eşi dostu değilsin böyle bi rica olamaz hocam.
FwrkaL 80+ Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 32 Reaksiyon skoru 5 29 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ayetullah58 yazmış: adam niye babanın hayrına çalışsın eşi dostu değilsin böyle bi rica olamaz hocam. Devamı için tıklayın... bi sonrakine sana sorarım kingo
ayetullah58 yazmış: adam niye babanın hayrına çalışsın eşi dostu değilsin böyle bi rica olamaz hocam. Devamı için tıklayın... bi sonrakine sana sorarım kingo