Gamepad Arka Tuşları Nasıl Aktif Edeceğim

Dsungur

80+
Reaksiyon skoru
92
BigBigWon Gale Hall modelini aldım uygulamasını da indirdim ama arkada 4 tane tuş olmasına rağmen oyunlarda kontrolleri değiştir dediğimde hiçbir tepkime olmuyor nasıl aktif edeceğim

Eos pro var bende, bende de arka tuşlar a ve b olarak görünüyor sanırım onlara atama yapmak için kol üzerinde belli tuşlara basılı tutmak falan lazım

Eos pro var bende, bende de arka tuşlar a ve b olarak görünüyor sanırım onlara atama yapmak için kol üzerinde belli tuşlara basılı tutmak falan lazım
araştırdım da nasıl yapılacağını hiç bulamadım ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şöyle bir şey gördüm arkadaki tuşlar ayrı bir tuş olarak değil de gamepad üzerindeki başka bir tuşu kopyalama gibi çalışıyormuş doğru mu

araştırdım da nasıl yapılacağını hiç bulamadım ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şöyle bir şey gördüm arkadaki tuşlar ayrı bir tuş olarak değil de gamepad üzerindeki başka bir tuşu kopyalama gibi çalışıyormuş doğru mu
bende de eos pro var
evet genelde arti bir tus fonksiyonu olarak deil de olan bir tusa daha rahat erisim saglamak icin konuluyor o butonlar

bende de eos pro var
evet genelde arti bir tus fonksiyonu olarak deil de olan bir tusa daha rahat erisim saglamak icin konuluyor o butonlar
Bana çok saçma geldi nedense

basta ben de cok garipsemistim ama baya is goruyor ya elini sol analogdan kaldirip dpad e baskak yerine kisayol atayip direkt fightin akisi bozulmadan isini gorebiliyosun
elden ring de vs pot basarken ise yariyo baya
Alışınca sıkıntı olmadı ama yeni tuş olsa daha iyi olurmuş

Geri