AMD 26.7.1 (Whql) Çıktı.

Hesabımı Siliyorum

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,473
  • Yeni Ürün Desteği
    • AMD Radeon™ RX 9050
  • Yeni Oyun Desteği
    • Gears of War: E-Day Open Beta Erken Erişim (Early Access)
    • Out of Control Evolution
  • Giderilen Sorunlar
    • Radeon™ RX 7000 serisi ve üzeri grafik ürünlerinde Maxon Cinema 4D ve Blender çalıştırırken model titremesi veya işleme (rendering) hataları yaşanabiliyordu, giderildi.
    • Radeon™ RX 7000 serisi ve üzeri grafik ürünlerinde Blender çalıştırırken bazı modellerde aralıklı uygulama çökmeleri görülebiliyordu, giderildi.
    • Radeon™ RX 7000 serisi ve üzeri grafik ürünlerinde Fortnite oynarken yön gösterge simgesinin yüklenmeme sorunu çözüldü.
    • Windows® 10 sistemlerde, Radeon™ RX 7000 serisi grafik ürünleri kullanırken AMD FSR Upscaling 4.1 etkinleştirildiğinde bazı oyunlarda aralıklı uygulama çökmeleri yaşanabiliyordu, giderildi.
    • Radeon™ RX 9000 serisi grafik ürünlerinde Battlefield™ 6 oynarken AMD FSR Upscaling ve AMD FSR Frame Generation özellikleri etkinleştirildiğinde AMD Software: Adrenalin Edition içinde devre dışı görünebiliyordu, düzeltildi.

Bilinen Sorunlar

• AMD Ryzen AI 9 HX 370 işlemcilerde Battlefield™ 6 oynarken aralıklı uygulama çökmesi veya sürücü zaman aşımı (driver timeout) yaşanabilir. AMD, geliştirici ortakla birlikte en kısa sürede yayınlanacak bir çözüm üzerinde aktif olarak çalışmaktadır.
  • Bazı AMD grafik ürünlerinde, AMD Record and Stream açıkken Battlefield™ 6 oynarken doku (texture) titremesi veya bozulmaları görülebilir.
  • HuggingFace ve GitHub erişiminin kısıtlı olduğu bazı bölgelerde AI Bundle bileşenlerinin kurulumunda başarısızlıklar yaşanabilir.
  • Windows® 10 sistemlerde sürücü kurulumunun ardından AMD Smart Access Memory devre dışı kalabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Ekran Alıntısı.webp

win 10 kullanıyorum sekmeden win10 u seçtiğim halde indirdiğim seçenekler win11 uyumlu olarak geliyor. win10 yazması gerekiyordu

ilk defa karşılaştım ve amd den bahsediyoruz o yüzden. şuan ki sürümde akıcılık var oyunda bozmak istemiyorum 😑

Fan ayarı yapınca bu sürümde hata aldım. 26.6.4'e geri döndüm.
No panic, e-posta attım bizim çocuklara, bu hafta içinde düzelteceklerdir.
Tuning yapanlara tavsiyem bu sürümden fayda beklememeleri.

Fan ayarı yapınca bu sürümde hata aldım. 26.6.4'e geri döndüm.
No panic, e-posta attım bizim çocuklara, bu hafta içinde düzelteceklerdir.
Tuning yapanlara tavsiyem bu sürümden fayda beklememeleri.
Mevcut fan ve Undervolt ayarlarını bu sürümde kullanıyorum. Şu an hata almadım. Nasıl bir hata aldın?

• Yeni Ürün Desteği
    • AMD Radeon™ RX 9050
  • Yeni Oyun Desteği
    • Gears of War: E-Day Open Beta Erken Erişim (Early Access)
    • Out of Control Evolution
  • Giderilen Sorunlar
    • Radeon™ RX 7000 serisi ve üzeri grafik ürünlerinde Maxon Cinema 4D ve Blender çalıştırırken model titremesi veya işleme (rendering) hataları yaşanabiliyordu, giderildi.
    • Radeon™ RX 7000 serisi ve üzeri grafik ürünlerinde Blender çalıştırırken bazı modellerde aralıklı uygulama çökmeleri görülebiliyordu, giderildi.
    • Radeon™ RX 7000 serisi ve üzeri grafik ürünlerinde Fortnite oynarken yön gösterge simgesinin yüklenmeme sorunu çözüldü.
    • Windows® 10 sistemlerde, Radeon™ RX 7000 serisi grafik ürünleri kullanırken AMD FSR Upscaling 4.1 etkinleştirildiğinde bazı oyunlarda aralıklı uygulama çökmeleri yaşanabiliyordu, giderildi.
    • Radeon™ RX 9000 serisi grafik ürünlerinde Battlefield™ 6 oynarken AMD FSR Upscaling ve AMD FSR Frame Generation özellikleri etkinleştirildiğinde AMD Software: Adrenalin Edition içinde devre dışı görünebiliyordu, düzeltildi.

Bilinen Sorunlar

• AMD Ryzen AI 9 HX 370 işlemcilerde Battlefield™ 6 oynarken aralıklı uygulama çökmesi veya sürücü zaman aşımı (driver timeout) yaşanabilir. AMD, geliştirici ortakla birlikte en kısa sürede yayınlanacak bir çözüm üzerinde aktif olarak çalışmaktadır.
  • Bazı AMD grafik ürünlerinde, AMD Record and Stream açıkken Battlefield™ 6 oynarken doku (texture) titremesi veya bozulmaları görülebilir.
  • HuggingFace ve GitHub erişiminin kısıtlı olduğu bazı bölgelerde AI Bundle bileşenlerinin kurulumunda başarısızlıklar yaşanabilir.
  • Windows® 10 sistemlerde sürücü kurulumunun ardından AMD Smart Access Memory devre dışı kalabilir.
driverın kendi kendine silinmesi düzeltildi mi önce ki sürümlerde söz de düzeltildiği söyleniyordu ama düzelmemişti

Mevcut fan ve Undervolt ayarlarını bu sürümde kullanıyorum. Şu an hata almadım. Nasıl bir hata aldın?
Çökme oldu. Tekrar silip yükledim, yine olunca vazgeçtim.
Alt+TAB yapınca olmuştu birinde. Biri de oyun kapanırken masaüstüne geçerken sanırım.
Şuanda RX 6700 XT 26.6.4 sürümde yine fan ayarlarıyla birlikte undervolt, +15 güç, Fast Memory ve overclocked memory + max clock frequency şeklinde ayarlı. Temiz.

Geri