SSD Kaynaklı Drop Yardım?

hocam böyle calısıyor ekran kartının altın da kaldıgı icin 50 derece sanırım. blok dedıgınız nedir ? ssdeki fotoğraf nedir?
Bendeki ssd'nin sıcaklığı 30 35 derecelerde olur genelde boşta ve üzerinden hava geçmiyor. Metal blok yok mu senin ssdnin üstünde yoksa açıkta mı duruyor?

şuan valorant oynuyorum 1tb olan ssdye yuklu diğeri boşta mı sayılıyor tam bilmiyorum ama ikiside 50derece Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

harddisk yokki hocam sisteme 2ssd yi mi böleceğim anlamadım pek bilgili değilim ama ssd yerlerını degısebılırım degıstırmeden once hızlarını tam alıp almadıgımı nasıl ogrenebılırım
Hocam ssd de hard disk te aynıdır . Mantık aynıdır. Sadece daha hızlıdır ve hareketli parçası yoktur.
Lafın gelişi harddisk dedim yukarıda

Bendeki ssd'nin sıcaklığı 30 35 derecelerde olur genelde boşta ve üzerinden hava geçmiyor. Metal blok yok mu senin ssdnin üstünde yoksa açıkta mı duruyor?
Hocam ssd de hard disk te aynıdır . Mantık aynıdır. Sadece daha hızlıdır ve hareketli parçası yoktur.
Lafın gelişi harddisk dedim yukarıda
ekran kartınını cıkardığımda direkt altında ana ssd durduğunu gördüm beyler, bu şekilde duruyorlar üstünde bişey yok yerlerini değişmelimiyim acaba,

Ekler

• image.webp
    image.webp
    703.1 KB · Hit: 12
Şu büyüklükte bir fan bulup m2lere üflet derim, illa bu attığımı almana gerek yok tabi böyle gereksiz ısınırlar.
hocam tam üstlerine ekran kartı geliyor nasıl üfleteyim

Aynen yanlış yere takmışsın. Ana ssd en üstte olmalı.
bilgisayarcı böyle takmış abi, yerleri değiştiğinde performans olarak bişi değişecek mi acaba

bilgisayarcı böyle takmış abi, yerleri değiştiğinde performans olarak bişi değişecek mi acaba
En üstteki ssdye üfletebilirsin, bir de senin ana diskin wd black onu üste koy.

SSD soğutucu alabilirsin 300-400 TL civarına. Sistem diskin hangisiyse onu CPU'ya bağlı olan slota (en üsttekine) tak.

Ekler

• IMG_9278.webp
    IMG_9278.webp
    980.4 KB · Hit: 9
Ssdden dolayı drop yediğini nerden teyit ettin?

Fpsin anlık düşmesi adam görünce anlık düşmesi vs işlemci ekran kartı ve hatta mouse hertzin 500 den 1000 e çekilmesi bile etkileyebilir

Micro stuttering yaşıyorsun. Ssdden neden olsun ki ssdin çok iyi kaliteli.

Oyun esnasında gta 6 haritası yüklenmeye çalışmıyor sonuçta

Ben ssdde nerden suç bulduğunuzu anlamadım

Ssdden dolayı drop yediğini nerden teyit ettin?

Fpsin anlık düşmesi adam görünce anlık düşmesi vs işlemci ekran kartı ve hatta mouse hertzin 500 den 1000 e çekilmesi bile etkileyebilir

Micro stuttering yaşıyorsun. Ssdden neden olsun ki ssdin çok iyi kaliteli.

Oyun esnasında gta 6 haritası yüklenmeye çalışmıyor sonuçta

Ben ssdde nerden suç bulduğunuzu anlamadım
sorumu cevaplandırırmısınız rıca etsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,923
Üyeler
200,804
Son üye
kratos15