Biosa bakmadım. Aygıt yöneticisinde görünüyor. Otomatik geçmiyor. Nvidia denetim masasının 3d ayarlarından harici gpu'yu seçersem sadece bazı arka plan programlarında harici gpu'yu kullanıyor.Biosa baktin mi? aygit yoneticisinden diger ekran karti gorunuyor mu? Genelde laptoplar guc tasarrufu icin gerekmedikce harici gpu kullanmaz.
cogu laptopda hafif islerde dahili agir islerde harici gpu kullanir harici gpu nun kullanildigini kontrol ettin mi oyunda vsBiosa bakmadım. Aygıt yöneticisinde görünüyor. Otomatik geçmiyor. Nvidia denetim masasının 3d ayarlarından harici gpu'yu seçersem sadece bazı arka plan programlarında harici gpu'yu kullanıyor.
5515 ryzen edition, r7 5800h, rtx 3050. Kurgu yapmak için kullanacağım. Performansı nasıl olur?G15 in hangi modeli? Bendeki 5530 mesela.
Maalesef elinizdeki modelde MUX switch yokmuş. Sadece 3060 olan versiyonlarında varmış. AI cevapları doğru yönlendirmiş, bunları uygulamayı deneyin:5515 ryzen edition, r7 5800h, rtx 3050. Kurgu yapmak için kullanacağım. Performansı nasıl olur?
Mux swich nedir?Maalesef elinizdeki modelde MUX switch yokmuş. Sadece 3060 olan versiyonlarında varmış. AI cevapları doğru yönlendirmiş, bunları uygulamayı deneyin:
Sürekli nvidia ekran kartını kullanmaya yarayan bir özellik. Senin laptopta mux olduğunu sanmıyorum. Yapabileceğin en iyi şey harici bir monitör alıp onunla kullanman. O zaman nvidia otomatik aktif olur.Mux swich nedir?