Kasa Karşılaştırma Yardım

kursat611

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba
2010 da topladığım kasa beni bi sal diye bağırmaya başladığı için ddr5 sistem toplamak istiyorum
indirim ve taksit kovalayacağım için biraz uzun sürebilir dolayısıyla kasadan başlayacağım
tercihim atx anakart 9070 xt çift kule soğutucu takabileceğim usb c girişi olan küçük beyaz akvaryum kasa dar olması için güç kaynağınında altta olması gerekiyor
iki kasa beğendim farklarını ve benzer tavsiyelerinizi alabilir miyim

https://www.incehesap.com/lian-li-v100r-siyah-750w-80-gold-atx-gaming-kasa-fiyati-89445/
beyazını bulamadım

Son düzenleme:
Bu kasaların %99u Çindeki 3-5 firma tarafından yapılıyor içlerindeki güç kaynağı kalitesi fark eder fiyata.Bence ayrı ayrı alıp bilinen istediğiniz psuyu kendiniz alın.lian linin bu modeli yurt dışında da çok sattı herkes memnun.Kasayı en son alın bence fiyatları baya bir artmaz ram yüzünden hem kampanyalar daha çok olur hem yeni modeller gelir

arada 3000 tl fark var biri bronz diğeri gold
ama harıcı güç kaynağı almaya kalksam bronz psular bile bile 5000 den başlıyor
lian li çakması reaperde kasa psu toplam 4400 tl toplamda 500 watt kullanacagıma göre 750w bronz reaper işimi görür gibi düşündüm
ayrıca beyaz lian li v100r bulamadım

arada 3000 tl fark var biri bronz diğeri gold
ama harıcı güç kaynağı almaya kalksam bronz psular bile bile 5000 den başlıyor
lian li çakması reaperde kasa psu toplam 4400 tl toplamda 500 watt kullanacagıma göre 750w bronz reaper işimi görür gibi düşündüm
ayrıca beyaz lian li v100r bulamadım
Lian li her konuda rampage in icinden gecer ama beyazi sanirim suan piyasada yok yada ben gormedim. Alternatif kasalar var ama lian li fiyat performans olarak basarili.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Belki hosuna gider isini goruecek gibiyse

çok güzel kasa ama
ürün açıklamasında Power Supply yok yazıyor
CPU Soğutucu Boşluğu 121 mm yazıyor segotep fz6 çift kule yüksekliği 152 mm idi sıgacak sogutucu bulmak zor bulsakta çok küçük olacak performans alamam gibi

çok güzel kasa ama
ürün açıklamasında Power Supply yok yazıyor
CPU Soğutucu Boşluğu 121 mm yazıyor segotep fz6 çift kule yüksekliği 152 mm idi sıgacak sogutucu bulmak zor bulsakta çok küçük olacak performans alamam gibi
Xigmateke psu dahil diye biliyorum saticiya tekrar sormak lazim, boyut olarak kucuk gelebilir.

Psu da bronze veya gold dan once koruma ozellikleri ve ic parca kalitesi daha onemli degil mi?

koruma özellikleri hiçbir psulu kasada yazmıyor sadece bronz veya gold çoğunda 3.0 5.0 mı 3.1 5.1 mi o bile yazmıyor 9070 xt için 3*8 pinde lazım
rampagede kendi psu sunu kullanıyor yeterli koruması var diye biliyorum
xmatekte hiçbir bilgi yok satıcıya mesaj attım cevaplarsa buraya yazarım ayrıca 4 tane argb fan yazıyor resimde yanda 2 arkada 1 olsa 3 yapar üste koyup yana fan koyulmayan kasada görmedim ilanda bir karısıklık var ama çözemedim
birde ekran var 6400 e bedava

Son düzenleme:
merhaba
2010 da topladığım kasa beni bi sal diye bağırmaya başladığı için ddr5 sistem toplamak istiyorum
indirim ve taksit kovalayacağım için biraz uzun sürebilir dolayısıyla kasadan başlayacağım
tercihim atx anakart 9070 xt çift kule soğutucu takabileceğim usb c girişi olan küçük beyaz akvaryum kasa dar olması için güç kaynağınında altta olması gerekiyor
iki kasa beğendim farklarını ve benzer tavsiyelerinizi alabilir miyim

https://www.incehesap.com/lian-li-v100r-siyah-750w-80-gold-atx-gaming-kasa-fiyati-89445/
beyazını bulamadım
kasadan başlatmak en mantıksızı yani kasalarını fiyatlar çok sabit ama onu yerine zam gelecek ürünlere yatarımı yapını gpu,ram,işlemci gibi şeylere

50 yaşında emekliyim :)
vaktim bol indirimleri kovalayarak parça parça taksitle alacağım
belki yine vatan bedava ram dağıtır
toplayana kadar mevcut kasanın fanları çok ses yapmaya başladı eski sistemi kasaya aktarırırım

kasa güzel psu yada 5000 verirsek 8000 e gelir
lianli v100r 750w gold psu ile 7499 daha mantıklı beyazını bulsam direk alırım zaten tipi rampage reaperle birebir aynı
üstteki rampage reaper ise psu ile birlikte 4400 e geliyor
kasadaki girişler hakkındada bilgi veya resim yok tip c giriş varmı acaba

bence kasaya en son gelin belki çok iyi bir soğutucu beğeneceksniz uygun fiyata ama aldığınız kasaya uyum sağlamayacak vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,485
Üyeler
200,424
Son üye
Egehan4545

Geri