- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir tık daha uygun ne alabilirim 3-3.5 civarı bu kasa 5 civarindaBen de lianli v100r öneririm
Bir tık daha uygun ne alabilirim 3-3.5 civarı bu kasa 5 civarindaBen de lianli v100r öneririm
Vento kasalara bakabilirsin yukarida atmıştım sanırım. Onlar da gayet güzel kasalarBir tık daha uygun ne alabilirim 3-3.5 civarı bu kasa 5 civarinda
Hocam bende Asus A21 plustan p300c geçmek istiyorum fanları nasıl onun sesli çalıştını söylüyorlar birde cammı yoksa plastik mi? Fanların renk kalitesinde beğenemedim ledler parlıyor benek benekhttps://www.akakce.com/bilgisayar-k...vLxvSAI6PMD1l2lla_vKxzTt0BkCf6jRoCAVYQAvD_BwE hepsiburadadan 2 hafta önce 2800 tl ye aldım 3 fanla geldı termalright ın revers 3 fanını aldım alt kısma taktım ve kasa çok serin çalışıyor ayrıca çok güzel duruyor tavsiye ederim
Strong Aytaç diyo ventondegil ve beyaz lazimVento kasalara bakabilirsin yukarida atmıştım sanırım. Onlar da gayet güzel kasalar
Hangisi ve neredenFanları zayıf ama kasa güzel ve iş görür kesinlikle. Marka iyi bu arada gidip elden bile alabilirsin.
ZOKO yerli marka, sitesinden gerekli her şeyi bulursun. İnstagram kullanıyorsan da TRBllgisayar var oraya bakıver.Hangisi ve nereden
Üzmez yani uzun sürede hangi modelini önerirsin beyaz akvaryumZOKO yerli marka, sitesinden gerekli her şeyi bulursun. İnstagram kullanıyorsan da TRBllgisayar var oraya bakıver.
Ben pek anlamıyorum kasa işlerinden zevkine göre al.Üzmez yani uzun sürede hangi modelini önerirsin beyaz akvaryum