🔥İndirim Xfx Swift 9070xt 36999tl

Her konuda bu arkadaşı görüyorum ve hep yanlış bilgilendirme yapıyor. Sürekli birileri yanlış bilgilendirme yapmaması için uyarıyor fakat ne fayda uslanmadan devam ediyor. Neden banlanmıyor acaba?
Nickten belli değil mi nükleer bombadan bile kurtulur

bu seri en giriş seviyesi değil mi?
neresi fırsat acaba?
asus falan olsa giriş seviyesi bile olsa fırsat olur da bu xfx
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

xfx elinde kalır asusu satarsın hocam fark bu. ikisi de iki markanın en kötü modeli
6700xt modelinden beri tek kullandığım marka XFX. Hiçbir sorun yaşamadım, 2.eldede herhangi bir sıkıntı yok

6700xt modelinden beri tek kullandığım marka XFX. Hiçbir sorun yaşamadım, 2.eldede herhangi bir sıkıntı yok
belki 9000 serisinde algı değişmiş olabilir hiç sanmıyorum ama yine de bir ihtimal bir süredir ekran kartı bakmıyorum
6000-7000 serisindeyen pek güç satılıyordu

Tasarım göreceli fakat benim hoşuma gitmedi bu tarz yüksek güç çeken kartlarda üst modellere yönel nitro tarzı ama şuanda nitro alınmaz fiyat uçuk zam dan sonra dahada uçar. Öyle saçma 3 fanli kartlar varki soğutma ince tutulup 1 fan koyulmuş yani kalın soğutma ya sahip 2 fanlı kartla aynı soğutmaya sahip şeyler var
Aynen mesela Galax ın 2 büyük fanlı 5070ti ları var çoğu 3 fanlı modele taş çıkartır. Her 3 fanlı iyi her 2 fanlı kötü yaklaşımı yanlış

Her konuda bu arkadaşı görüyorum ve hep yanlış bilgilendirme yapıyor. Sürekli birileri yanlış bilgilendirme yapmaması için uyarıyor fakat ne fayda uslanmadan devam ediyor. Neden banlanmıyor acaba?
Tamam sensin

Nvidia hisseleri çöküşe geçti ben mevcut kartların dolar bazında globalde pek zam göreceğini düşünmüyorum. Hatta 5000 süper serisinin maliyeti her ne kadar daha maliyetli olacağı söylensede 5080 24gb olarak gelirse 16gb olan 5080 fiyatlarının 5070ti modeline daha yakın bir konuma ineceğini düşünüyorum.

Solda ki 3 fanlı pny 5070 sağdaki konuda ki kart.

Solda ki 2 fanlı karttan daha iyi ama sağda ki XFX öyle bir blok yapmış ki kart 300w 60-65 derecelerde sabit.
Tek merak ettiğim hayatınızda kac tane ekran kartı kullandınız? Kullandığınız kartları tam yükte sıcaklıkları neydi ve sizin hedeflediğiniz sağlıklı sıcaklık düzeyi nedir?
Furmarkta 62-63 derecelerde gezen karta soğuk olma sebebiniz nedir?
Tasarım göreceli fakat benim hoşuma gitmedi bu tarz yüksek güç çeken kartlarda üst modellere yönel nitro tarzı ama şuanda nitro alınmaz fiyat uçuk zam dan sonra dahada uçar. Öyle saçma 3 fanli kartlar varki soğutma ince tutulup 1 fan koyulmuş yani kalın soğutma ya sahip 2 fanlı kartla aynı soğutmaya sahip şeyler var

Ekler

• IMG_3022.webp
    IMG_3022.webp
    1,012.4 KB · Hit: 48
Solda ki 3 fanlı pny 5070 sağdaki konuda ki kart.

Solda ki 2 fanlı karttan daha iyi ama sağda ki XFX öyle bir blok yapmış ki kart 300w 60-65 derecelerde sabit.
Tek merak ettiğim hayatınızda kac tane ekran kartı kullandınız? Kullandığınız kartları tam yükte sıcaklıkları neydi ve sizin hedeflediğiniz sağlıklı sıcaklık düzeyi nedir?
Furmarkta 62-63 derecelerde gezen karta soğuk olma sebebiniz nedir?
Hocam aynı şeyi savunuyoruz gözunuzun önünde 2 kartta soldaki 3 fanli yerine aynı boyutta olup 2 fanlı daha iyi soğutmalı kartlar var sağdaki müthiş kart o ayrı ben sadece 2 fan 3 fan konusuna değindim

Ekler

• 35252.webp
    35252.webp
    405 KB · Hit: 30
  • 35253.webp
    35253.webp
    583.8 KB · Hit: 29
Oda sıcaklığı 28.5 derece furmark değerleri 8dk.

Karta laf edenler neye göre ediyor? Hayatlarında hiç başka kart vs kullanmadılar mı? Diğer modeller daha iyi olabilir ama bu değerlerin 1 tane olumsuz yanı yok.
Alıntıyı görüntüle

Hocam sorun kart modeli değil sorun fiyatı bu fiyat fazla yoksa kimsenin kartla bir sorunu yok

Ayrıca çok az üstüne Asus Prime modeli alınıyor ve isterse sıcaklığı mhz. vs. bire bir aynı olsun bu modelle ama yinede yarın öbür gün 2.elde satmaya çalıştığınızda Asus’e göre çok daha fazla değer kaybedecektir xfx Asus gpu’ların iphone gibi düşünün herkes bildiğinden ve popüler olduğundan ve genelde gerçekten iyi olduğundan aynı değerleri verse bile daha fazla tercih ediliyor fiyat kaybı daha az oluyor

Yani kısaca hem bu gpu için 36K yüksek bir fiyat hemde modelinden dolayı 2.elde satmak istendiğinde bir kaç yüz lira üstünde olana kıyasla çok daha fazla değer kaybedecek o yüzeen mantıksız konuyu açan arkadaş fonalnıyor indirim dalan yok

Hocam aynı şeyi savunuyoruz gözunuzun önünde 2 kartta soldaki 3 fanli yerine aynı boyutta olup 2 fanlı daha iyi soğutmalı kartlar var sağdaki müthiş kart o ayrı ben sadece 2 fan 3 fan konusuna değindim
Bu arada bu MSI/ASUS örneğinde MSI' ın sogutma blogu cok daha büyük ASUS iyi bir örnek değil yani hangi kart bilmiyorum ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,489
Üyeler
200,425
Son üye
Bestxtir

Geri