GGbaba
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,360
Şu öneri işini yapmasak mı bilmeden1k artır asus prime al
Şu öneri işini yapmasak mı bilmeden1k artır asus prime al
bilmiyordum hocam değişikmiş. ben ikinci elde kart alırken hep furmarda frekansa bakarım yükseğe çıkabiliyor mu diye amd kartlar biraz daha farklı şekilde ölçülüyor demekkiFurmark testinde aşırı akımdan vs korumak için kartlar otomatik kısıyor. Oyunlarda bahsedilen değerlerde çalışıyorlar.
Red devil mi Mercury mi red devil çok daha iyidirRed devil Mercury dışında çokta bir fark olmaz
9070XT de alt model yok hepsinin sıcaklıkları absürt iyi birbiri arasında kıyaslanıyolar da 60 derecelerde tüm kartlarArızalı denk gelmiş olabilir size. Asus Prime güvenli liman tabiri caizse 9070 XT için. Ne uçar kaçar tepe modeller gibi, ne de alt modeller gibi sesli/sıcak çalışır.
Attığın kartla indirimdeki aynı değil sanırım Mercury OC daha iyi bir modelOda sıcaklığı 28.5 derece furmark değerleri 8dk.
Karta laf edenler neye göre ediyor? Hayatlarında hiç başka kart vs kullanmadılar mı? Diğer modeller daha iyi olabilir ama bu değerlerin 1 tane olumsuz yanı yok.
Alıntıyı görüntüle
Hocam sizce nasıl önerdiğiniz ekran kartı tavsiye eder misiniz anlık olarak aldım onerinizden ötürü uzun vadede sıkıntı çıkarmaz değil miVatan 30kya sattı diyecekler boşuna gelmesin ben söylüyorum: Vatan 30kya sattı bu fiyattan alınmaz.
Bunu alabilirsiniz aynı paraya hem de beyaz. Taksit imkanı da var her karta neredeyse.
Alıntıyı görüntüle
bende gigabyte versiyonu var temp 67 derece hotspot 95 derece bütün ayarlar varsayılandayken ama benim core 2100 de calısmıyorOda sıcaklığı 28.5 derece furmark değerleri 8dk.
Karta laf edenler neye göre ediyor? Hayatlarında hiç başka kart vs kullanmadılar mı? Diğer modeller daha iyi olabilir ama bu değerlerin 1 tane olumsuz yanı yok.
Alıntıyı görüntüle
2030 yılında alırsın gibi o fiyata nitro+şu paraya nitro gelmediği sürece fırsat değil ya
Her konuda bu arkadaşı görüyorum ve hep yanlış bilgilendirme yapıyor. Sürekli birileri yanlış bilgilendirme yapmaması için uyarıyor fakat ne fayda uslanmadan devam ediyor. Neden banlanmıyor acaba?1k artır asus prime al