🔥İndirim Xfx Swift 9070xt 36999tl

Furmark testinde aşırı akımdan vs korumak için kartlar otomatik kısıyor. Oyunlarda bahsedilen değerlerde çalışıyorlar.
bilmiyordum hocam değişikmiş. ben ikinci elde kart alırken hep furmarda frekansa bakarım yükseğe çıkabiliyor mu diye amd kartlar biraz daha farklı şekilde ölçülüyor demekki

Red devil Mercury dışında çokta bir fark olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Red devil Mercury dışında çokta bir fark olmaz
Red devil mi Mercury mi red devil çok daha iyidir

Arızalı denk gelmiş olabilir size. Asus Prime güvenli liman tabiri caizse 9070 XT için. Ne uçar kaçar tepe modeller gibi, ne de alt modeller gibi sesli/sıcak çalışır.
9070XT de alt model yok hepsinin sıcaklıkları absürt iyi birbiri arasında kıyaslanıyolar da 60 derecelerde tüm kartlar

Fan hızını eşitliyosun pulse ile nitro arasında 1 derece fark falan ediyor yani tasarıma göre seçmek kartları daha mantıklı.

Yine tercihim Sapphire olurdu bunlardan ziyade daha tek parca tasarımları var

Oda sıcaklığı 28.5 derece furmark değerleri 8dk.

Karta laf edenler neye göre ediyor? Hayatlarında hiç başka kart vs kullanmadılar mı? Diğer modeller daha iyi olabilir ama bu değerlerin 1 tane olumsuz yanı yok.
Alıntıyı görüntüle
Attığın kartla indirimdeki aynı değil sanırım Mercury OC daha iyi bir model

Ho
Vatan 30kya sattı diyecekler boşuna gelmesin ben söylüyorum: Vatan 30kya sattı bu fiyattan alınmaz.

Bunu alabilirsiniz aynı paraya hem de beyaz. Taksit imkanı da var her karta neredeyse.

Alıntıyı görüntüle
Hocam sizce nasıl önerdiğiniz ekran kartı tavsiye eder misiniz anlık olarak aldım onerinizden ötürü uzun vadede sıkıntı çıkarmaz değil mi

Oda sıcaklığı 28.5 derece furmark değerleri 8dk.

Karta laf edenler neye göre ediyor? Hayatlarında hiç başka kart vs kullanmadılar mı? Diğer modeller daha iyi olabilir ama bu değerlerin 1 tane olumsuz yanı yok.
Alıntıyı görüntüle
bende gigabyte versiyonu var temp 67 derece hotspot 95 derece bütün ayarlar varsayılandayken ama benim core 2100 de calısmıyor
düzenleme: ilk aldıgımda meraktan baktığımda aldığım değerlerdi onlar şimdi daha farklı:
sıcaklıkların 0 olma sebebi adrenaline in son sürümünü yüklediğimde bilgisayarım valorant açarken kilitleniyor 2 sürüm öncesini kullanıyorum sorunu çözebilmiş değilim.
1785350246911.webp

bilinen markalar arasında en kötüsü xfx desem yeridir. sıcaklıklar düşük çünkü şimdiye kadar gördüğüm kartlarda agresif fan ayarları vardı swift in zaten öyle merc in bile böyle 2. sıraya da gigabyte ı koyarım heralde, model bazlı konuşmuyorum genel konuşuyorum. zaten piyasadaki bozuk veya arızalı kartların çoğu xfx hakikaten gidip asus fiyatı verilmez swift alıcaksan ucuz olmalı bari anlamı olsun zaten en düşük modeli bu sadece soğutucu olarak değil parça kalitesi olarak ta öyledir.

Amd tarafında en iyi soğutmayı xfx mercury serisindedir. Bilip bilmeden çamur atmayın, ezber konuşmayın beyler. Bildiğinizi sandığınız durumlar bilmeyenlerin aklını karıştırıyor.

Tasarım göreceli fakat benim hoşuma gitmedi bu tarz yüksek güç çeken kartlarda üst modellere yönel nitro tarzı ama şuanda nitro alınmaz fiyat uçuk zam dan sonra dahada uçar. Öyle saçma 3 fanli kartlar varki soğutma ince tutulup 1 fan koyulmuş yani kalın soğutma ya sahip 2 fanlı kartla aynı soğutmaya sahip şeyler var

Son düzenleme:
Geri