Öneri Telefondan Para Kazanmak Mümkün Mü

Günümüzün trendi hırsız olmak, arsız olmak, namussuz olmak bunları yapan herkes para kazandı bu memlekette

Tiktok çekmek istemiyorum borsa oynayacak sermaye yok YouTube short işi nasıl oluyor
YouTube shortsa boşboş emek gerektirmeyen videolar var çoğu çalıntı oluyor zaten , normal biraz komik 15 20 saniyelik videolar olur adam Twitterdan o videoya yapılan 2 3 cok begenilmiş yorumu alıp koyuyor , 15 20k like alıyor videosu . o o kadar like alıyor diye sende alacak değilsin ama bu bi örnek , biraz short kaydırsan ne kadar saçma sapan 0 emek videolar izleniyor görürsün

YouTube shortsa boşboş emek gerektirmeyen videolar var çoğu çalıntı oluyor zaten , normal biraz komik 15 20 saniyelik videolar olur adam Twitterdan o videoya yapılan 2 3 cok begenilmiş yorumu alıp koyuyor , 15 20k like alıyor videosu . o o kadar like alıyor diye sende alacak değilsin ama bu bi örnek , biraz short kaydırsan ne kadar saçma sapan 0 emek videolar izleniyor görürsün
Ben onu düşünüyorum da acaba para kazanma açılınca vergi olayı nasıl oluyor

hatırlamıyorum onu ama zorunlu Bağ-Kur yatirman lazım onu biliyorum . googlea yazsan çıkar.
İşte çalışmayınca üstüme çok masraf çıkıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde her kazançtan yüzde 15 kesinti
Ona ayrı banka hesabı falan açılması lazımmış 3,5lira kazanan için zor bence en az 10-15 bin kazanacak masrafları çıkarmak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,125
Üyeler
200,296
Son üye
GodWatchingUs

Geri