❌İndirim Bitti! LG Ultragear 25g523b-B 200 Hz Monitör 4.347 TL!!!

1K fiyat avantajı var neredeyse. Almayı düşünen varsa kaçırmasın LG zor bu paralara.

1785401191690.webp

Muhtemelen renkleri rezalettir parlaklık değeri 300 cd yazıyor

Fiyati 4700 civariydi o yuzden yeni konu actim.

Bu olaylardan sonra lg monitörlerinde indirim olmaya başladı

markası lg ama panelini kendisi üretmiyordur bence. Yani james donkeyden falan pek bir farkı olacağını sanmıyorum.
İyi değerlendiren değerlendirirsin yakında 6000 TL tekrar daha yeni çıkmış piyasaya ciddi bir indirime girmiş James Donkey e3000 TL deseler yine bu dururken yanaşmam

markası lg ama panelini kendisi üretmiyordur bence. Yani james donkeyden falan pek bir farkı olacağını sanmıyorum.
Haklılık payı yüksek. LG oled panele yoğunlaştı muhtemelen paneli başka bir markadan alıyordur. İncelemesi de yok. Bir de bu LG olayları var. Teknik özelliklere baktığımızda da normal bir IPS monitör olduğunu görüyoruz. Mag244f ve 24g4hre incelemesi var ve iyi çıkıyor. O modellere yönelmek daha mantıklı. Lg yazıyor diye ne yapak yani bir sürü dandik monitörü var lg nin

Renk gamutu rakiplerinden düşük bu arada ona göre alın.
15584.webp

Parlaklığı da 202nit ölçmüş
15587.webp

Bu da MSI
15589.webp

15586.webp

Son düzenleme:
Haklılık payı yüksek. LG oled panele yoğunlaştı muhtemelen paneli başka bir markadan alıyordur. İncelemesi de yok. Bir de bu LG olayları var. Teknik özelliklere baktığımızda da normal bir IPS monitör olduğunu görüyoruz. Mag244f ve 24g4hre incelemesi var ve iyi çıkıyor. O modellere yönelmek daha mantıklı. Lg yazıyor diye ne yapak yani bir sürü dandik monitörü var lg nin

Renk gamutu rakiplerinden düşük bu arada ona göre alın.
Alıntıyı görüntüle

Parlaklığı da 202nit ölçmüş
Alıntıyı görüntüle

Bu da MSI
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
BU adam bir harika dostum, benim bildiğim lg genelde boe ,auo,innolux panel kulanıyor eklemek gerek bu panellerde kötü değil fakat lg kalitesi beklememek lazım(benim favori msi)

Son düzenleme:
LG‘de bu fiyata monitör nerede hem de gerçek 8 bit 1 ms gtg bu fiyatlarda çoğu monitör 6 bit
Oled degil bu 1ms gtg hikaye. Nerede görülmüş budget bir IPS monitörün 1ms gtg sunabildiği? Hala bunlara inanan kaldımı yıl 2026. Rakipleri de MSI, Aoc, ktc vs 8 bit hatta MSI frc ile 10 bit.

Geri