Calypsoo
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
4.700 civarındaydi biraz daha indirime girmis. Cok iyi fiyat.
LG‘de bu fiyata monitör nerede hem de gerçek 8 bit 1 ms gtg bu fiyatlarda çoğu monitör 6 bitMuhtemelen renkleri rezalettir parlaklık değeri 300 cd yazıyor
Fiyati 4700 civariydi o yuzden yeni konu actim.Arkadaşlar yakın zamanda satışa sunulan LG’nin yeni full HD monitörü ciddi bir indirime girdi mükemmel bir fiyat ile şu anda indirimde 6000 TL’den satışa sunulmuştu şu an 4347 TL
Lg Ultragear 25G523B-B 25 Inc 200Hz 1ms HDMI Dp Adaptivesync HDR10 Fhd IPS Gaming Monitör
- İbrahim-k
- Cevap: 30
- Forum: Sıcak Fırsatlar
markası lg ama panelini kendisi üretmiyordur bence. Yani james donkeyden falan pek bir farkı olacağını sanmıyorum.LG‘de bu fiyata monitör nerede hem de gerçek 8 bit 1 ms gtg bu fiyatlarda çoğu monitör 6 bit
İyi değerlendiren değerlendirirsin yakında 6000 TL tekrar daha yeni çıkmış piyasaya ciddi bir indirime girmiş James Donkey e3000 TL deseler yine bu dururken yanaşmammarkası lg ama panelini kendisi üretmiyordur bence. Yani james donkeyden falan pek bir farkı olacağını sanmıyorum.
Haklılık payı yüksek. LG oled panele yoğunlaştı muhtemelen paneli başka bir markadan alıyordur. İncelemesi de yok. Bir de bu LG olayları var. Teknik özelliklere baktığımızda da normal bir IPS monitör olduğunu görüyoruz. Mag244f ve 24g4hre incelemesi var ve iyi çıkıyor. O modellere yönelmek daha mantıklı. Lg yazıyor diye ne yapak yani bir sürü dandik monitörü var lg ninmarkası lg ama panelini kendisi üretmiyordur bence. Yani james donkeyden falan pek bir farkı olacağını sanmıyorum.
BU adam bir harika dostum, benim bildiğim lg genelde boe ,auo,innolux panel kulanıyor eklemek gerek bu panellerde kötü değil fakat lg kalitesi beklememek lazım(benim favori msi)Haklılık payı yüksek. LG oled panele yoğunlaştı muhtemelen paneli başka bir markadan alıyordur. İncelemesi de yok. Bir de bu LG olayları var. Teknik özelliklere baktığımızda da normal bir IPS monitör olduğunu görüyoruz. Mag244f ve 24g4hre incelemesi var ve iyi çıkıyor. O modellere yönelmek daha mantıklı. Lg yazıyor diye ne yapak yani bir sürü dandik monitörü var lg nin
Renk gamutu rakiplerinden düşük bu arada ona göre alın.
Alıntıyı görüntüle
Parlaklığı da 202nit ölçmüş
Alıntıyı görüntüle
Bu da MSI
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Oled degil bu 1ms gtg hikaye. Nerede görülmüş budget bir IPS monitörün 1ms gtg sunabildiği? Hala bunlara inanan kaldımı yıl 2026. Rakipleri de MSI, Aoc, ktc vs 8 bit hatta MSI frc ile 10 bit.LG‘de bu fiyata monitör nerede hem de gerçek 8 bit 1 ms gtg bu fiyatlarda çoğu monitör 6 bit