Öneri 50 Bin TL Civarı Uzun Ömürlü Telefon Önerisi ?

barisski

80+
Reaksiyon skoru
48
Bütçe
50000
7 sene iphone 8 kullandım telefondan oyun oynamıyorum tek isteğim telefonu 7 8 sene kullanabilmek.

Iphone 8 bataryasını değiştirmeme rağmen 3 saate sarjı bitiyodu ekranı kücük olmasın sarjı iyi gitsin 7 8 sene kullanabileyim böyle bi telefon önerebilir misiniz aklımda s25 var. Bütceyi artırabilirim

Oppo A6 pro şarzı uzun suya şoka dayanıklı. Fiyatıda 22-25 bandında.

7 sene iphone 8 kullandım telefondan oyun oynamıyorum tek isteğim telefonu 7 8 sene kullanabilmek.

Iphone 8 bataryasını değiştirmeme rağmen 3 saate sarjı bitiyodu ekranı kücük olmasın sarjı iyi gitsin 7 8 sene kullanabileyim böyle bi telefon önerebilir misiniz aklımda s25 var. Bütceyi artırabilirim
S25 feeeee

1785403408159.webp

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Hocam belki önyargılıyımdır ama hiç kimsenin 7 8 sene podo kullandığını görmedim o kadar uzun gider ve güncelleme alırsa alınabilir ama
yıl olmus 2026 adamlar 60hz yapıyolar hala ıphone 8 aldığımda milletin telefon 120hzdi
oppo uzun süre giderse daha üst model alabilirim
bataryası s25 e göre daha iyi diye aklımda bu ama donanımı zayıf diyolar

Hocam belki önyargılıyımdır ama hiç kimsenin 7 8 sene podo kullandığını görmedim o kadar uzun gider ve güncelleme alırsa alınabilir ama
6 sene güvenlik güncellemesi alıyor.
Donanımı da iyi.
S26 Ultra ile aynı işlemci.
Bi değerlendirin derim.

Hocam bunlara uyup poco serisi almayın zaten oyun oynamıyormussunuz bence Xiaomi 15T Pro sizin için gayet ideal kamerası falanda güzel 5 sene rahat götürür

15t pro iyi bir tercih

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,256
Üyeler
201,155
Son üye
xmemo31x

Geri