Suçlu olduğuna inanmadığım biri, fakat kimseyede güven kalmadığı bir devirdeyiz.
Kimin suçu varsa en kısa zamanda "kanıtlarıyla" çözümlensin.
İçten içe ben ben başkomiserim bu harun nerde diye gülüyordur gibi geliyor bana karakolda
Tamam suçlu,usulsüzlük varda tek bir partide mi var ???
Suçlu olduğuna inanmadığım biri, fakat kimseyede güven kalmadığı bir devirdeyiz.
İçten içe ben ben başkomiserim bu harun nerde diye gülüyordur gibi geliyor bana karakolda![]()
biz bu yeni bakanları çok sevdik
İçten içe ben ben başkomiserim bu harun nerde diye gülüyordur gibi geliyor bana karakolda![]()
Valla ben parti marti anlamam. Hiçbir partiyide desteklemiyorum. Suçlu kim varsa keklik gibi avlasınlar. CHP'dede AKP'dede MHP'dede bu halktan kim haksız kazanç sağlıyorsa sahildeki balonlar gibi avlansınlar.Tamam suçlu,usulsüzlük varda tek bir partide mi var ???
Sen diyince baktımda içişleri ve adalet bakanı değişmiş bu yıl, demek ondan bu kadar hareketli piyasa.biz bu yeni bakanları çok sevdik
trans olsa direkt alırlar ama ideoloji falan dinlemezlerOkul öncesi mezunu, başörtülü bir arkadaşım bundan 2 sene önce belediyeye bağlı anaokulunda öğretmenlik yapmak için başvurduğunda bizzat kendisi başörtü ile işe alamayız, çocukların ideolojisini etkilersin demişti ve işe almamıştı. Hacettepe mezunuyuz ve işe alınmak için diplomamıza, başarımıza ya da cv'mize bakmayıp başörtümüz olup olmadığına bakıyordu. Yıl 2024 ha. 90'lar değil. Belediyeler bunların elinde oldukça halk manevi ya da maddi olarak daha çok zulüm çeker, dolandırılır, kötü muamele görür.
evetValla ben parti marti anlamam. Hiçbir partiyide desteklemiyorum. Suçlu kim varsa keklik gibi avlasınlar. CHP'dede AKP'dede MHP'dede bu halktan kim haksız kazanç sağlıyorsa sahildeki balonlar gibi avlansınlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sen diyince baktımda içişleri ve adalet bakanı değişmiş bu yıl, demek ondan bu kadar hareketli piyasa.
Okul öncesi mezunu, başörtülü bir arkadaşım bundan 2 sene önce belediyeye bağlı anaokulunda öğretmenlik yapmak için başvurduğunda bizzat kendisi başörtü ile işe alamayız, çocukların ideolojisini etkilersin demişti ve işe almamıştı. Hacettepe mezunuyuz ve işe alınmak için diplomamıza, başarımıza ya da cv'mize bakmayıp başörtümüz olup olmadığına bakıyordu. Yıl 2024 ha. 90'lar değil. Belediyeler bunların elinde oldukça halk manevi ya da maddi olarak daha çok zulüm çeker, dolandırılır, kötü muamele görür.
Bunların derdi hiçbir zaman uygarlaşmak olmadı, batılılaşmak oldu. Ama artık azınlıklar çok şükür.Bu çok savundukları batıAma işlerine gelince örnek alırlar, işlerine gelmeyince almazlar. Dediğin doğruysa yakışmadı behzat komiser...
İyi olmuşOkul öncesi mezunu, başörtülü bir arkadaşım bundan 2 sene önce belediyeye bağlı anaokulunda öğretmenlik yapmak için başvurduğunda bizzat kendisi başörtü ile işe alamayız, çocukların ideolojisini etkilersin demişti ve işe almamıştı. Hacettepe mezunuyuz ve işe alınmak için diplomamıza, başarımıza ya da cv'mize bakmayıp başörtümüz olup olmadığına bakıyordu. Yıl 2024 ha. 90'lar değil. Belediyeler bunların elinde oldukça halk manevi ya da maddi olarak daha çok zulüm çeker, dolandırılır, kötü muamele görür.
Bunların derdi hiçbir zaman uygarlaşmak olmadı, batılılaşmak oldu. Ama artık azınlıklar çok şükür.
Yok yok uyanıyorlar yavaş yavaş da işte akıllanma yok.Bence sayıları çok artıştalar bu arada. Ülkedeki sosyal çürüme vs. büyük örnekleri.