İnternet Hızım 1000mb ama Masaüstü Kablolu İnternetim 100 MB Nasıl Çözerim

Reaksiyon skoru
22
Beyler bir hafta düzgün kullandım ama şuanda 100 MB görünüyor telefondan ölçünce wifidan yüksek gösteriyor ama bilgisayardan kaliteli kablo olmasına rağmen düşük gösteriyor bir yardım Eden Yok mu

Beyler bir hafta düzgün kullandım ama şuanda 100 MB görünüyor telefondan ölçünce wifidan yüksek gösteriyor ama bilgisayardan kaliteli kablo olmasına rağmen düşük gösteriyor bir yardım Eden Yok mu
Aynı sorun geçenlerde bende de oldu ethernet kablosu ile alakalıydı, modeme giren ucu ile bilgisayara giren ucun yerlerini değiştirip bakar mısın ? Benim sorun öyle düzelmişti

Hacı hiç bir şey değiştirmedim ki kablo aynı her şey aynı cildiricam denemedigim şey kalmadı

kablonun bozulmuş olma ihtimali var bende de evde ethernet var kardeşimin odasında 1000mbps olması rağmen 100mbps çalışıyor. içindeki kablolardan biri kopmuş falan olabilir ya da arızalıdır ethernet kablosunun içinde çok kablo var biri sıkıntı çıkarınca 100mbps gibi sınırlanıyor

Düzgün bir kablo al kendin uç bastırma hazır baslı al sorunun çözülür

Network ayarlarından TCP/IPv4 de özelliklere girip advanced/gelişmiş
Orda hız seçeneğini gibi bir şey olması lazım 100mbps ise onu 1gbps / 2.5gbps yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,923
Üyeler
200,804
Son üye
kratos15

Geri