Kargoda Kasamin Camı Patlamış ?

Sağolasın bu cami nasi halledebiliriz acaba yeni cam falan nerden tedarik edilir
Parçaların içine cam parçası girdiyse sıkıntı çıkabilir onada dikkat edin bence

Yeni cam bulman imkansız yeni kasa almak daha uygun oluyor. camsın kullanılır cam alacaksan kasayı at cöpe yenisini al

Kendi kartonu ve köpüğü olmadığı sürece kasa satılmaz da alınmaz da

Burada suç kargonun değil sizin gönderme yönteminizde. Tutanak tutturmayı deneyin belki karşılarlar ama burada hata %90 göndericinin

Kendi kartonu ve köpüğü olmadığı sürece kasa satılmaz da alınmaz da
Ya adam kendi kutusuna koydum diyor hatta ben ekstra karton ve patpat koydum diyor herkes inatla bunu söylemiş sadece köpük olmaması ve yurtiçi kargonun rezaleti buradaki sorun. Karşı taraf ta bir sorun yapmış olabilir kutu açılış aşamasına ait bir video var mı mesela. Karşı taraf iade edecek burada sende paranın komisyon kısmı haricinde geri alacaksın dava ile uraşsan bile sonuç alamayacaksın bu arada. Çünkü yurtiçi kargonun sözleşmesi bu durumlarda bunu kabul etmiyor hatta üzerine etiket bile basıyorlar güvensiz kargo gibi bir şey.

Selam arkadaslar kasayı satmıştım 2-3 gün önce şuan alıcıya ulaşmış cami patlak halde 2-3 kat patpata sarmama ve kırılabilir etiketi olmasına rağmen yurtiçi kargo patlatmayi başarmış sizce napabilirim.
Geçmiş olsun ama bir şey çıkmaz tutanaktan kasayı kendi kutusu ile köpükle göndermen lazım bu şekilde gönderilmez.

Karton olmadığını kim söyledi bro ürün orijinal kutusunda kasayıda patpatla kaplayıp ekstra içine karton yapmıştım
ben anlamadım, kutunun içindeki köpükler duruyor muydu? yoksa sadece kutu içine patpat mı koydun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya adam kendi kutusuna koydum diyor hatta ben ekstra karton ve patpat koydum diyor herkes inatla bunu söylemiş sadece köpük olmaması ve yurtiçi kargonun rezaleti buradaki sorun. Karşı taraf ta bir sorun yapmış olabilir kutu açılış aşamasına ait bir video var mı mesela. Karşı taraf iade edecek burada sende paranın komisyon kısmı haricinde geri alacaksın dava ile uraşsan bile sonuç alamayacaksın bu arada. Çünkü yurtiçi kargonun sözleşmesi bu durumlarda bunu kabul etmiyor hatta üzerine etiket bile basıyorlar güvensiz kargo gibi bir şey.
köpük yoksa yurtiçinin bi suçu yok

kasayı koruyan o köpük zaten hocam :ROFLMAO: o köpüklerle etrafını kapatıp bantlasa dahi bu halde gönderiminden daha güvenli gider.

kasayı koruyan o köpük zaten hocam :ROFLMAO: o köpüklerle etrafını kapatıp bantlasa dahi bu halde gönderiminden daha güvenli gider.
yok zaten ben ona okeyimde bazıları orijinal kutusu lafına takılmış oradaki asıl sorunun köpük olduğunu sadece söylüyorum

İşin özeti cam temini olsa bile pahalıya gelir yurtiçi kargodan bir şey elde edemezsin sorumluluk reddi gibisinden kağıt imzalatıyorlar ayrıca pg komisyonuda gider gibi

lazım olan kutu değil köpük zaten hoca patpat falan yaramaz işe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,233
Üyeler
201,151
Son üye
ademmm

Geri