xenk2626
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,890
hemen görüş alayım 1 ay sonra sapphire alacağım muhtemelen karttan memnunmusunben kullanmaya devam ederdim bu şekilde
hemen görüş alayım 1 ay sonra sapphire alacağım muhtemelen karttan memnunmusunben kullanmaya devam ederdim bu şekilde
Ben Sapphire Pulse 9070 kullanıyorum hocam 2 fanlı olmasına rağmen mükemmel. 60 dereceyi geçmiyor ve kasam küçük sadece 2 tane egzoz fanı var.hemen görüş alayım 1 ay sonra sapphire alacağım muhtemelen karttan memnunmusun
en stabil soğutmaya sahip 9070xt'lerden bir tanesi ben aşırı memnunumhemen görüş alayım 1 ay sonra sapphire alacağım muhtemelen karttan memnunmusun
geleceğe daha dönük bir sistem olur mantıklı olabilirMerhaba arkadaşlar şu an DDR4 bir sistemin var Ryzen 5 5600, 32GB Ram, 550M bir anakart ile.
Durumları az çok biliyorsunuz sene başından beri aslında bekliyorum hep iyiye gidecek gidecek diye fakat ne zaman baksam daha kötüye gidiyor en son ki haberlerden sonra daha iyiye gideceğini düşünmeyi bıraktım. Ortalama/üst bir sistem toplayıp en az 5 sene yükseltme yapmayacağım. Uzun lafın kısası
30.000TL'ye 16GB ram ile DDR5 geçilir mi ?
Patriot Viper 16GB
Gigabyte B850M Force
Ryzen 9700x
Ekran kartım RX9070. Onu ellemeyeceğim.
Elinde güzel bir DDR4 varsa ve fazlasına ciddi şekilde ihtiyaç yoksa bence israf olur şu piyasada DDR5 geçmek.Merhaba arkadaşlar şu an DDR4 bir sistemin var Ryzen 5 5600, 32GB Ram, 550M bir anakart ile.
Durumları az çok biliyorsunuz sene başından beri aslında bekliyorum hep iyiye gidecek gidecek diye fakat ne zaman baksam daha kötüye gidiyor en son ki haberlerden sonra daha iyiye gideceğini düşünmeyi bıraktım. Ortalama/üst bir sistem toplayıp en az 5 sene yükseltme yapmayacağım. Uzun lafın kısası
30.000TL'ye 16GB ram ile DDR5 geçilir mi ?
Patriot Viper 16GB
Gigabyte B850M Force
Ryzen 9700x
Ekran kartım RX9070. Onu ellemeyeceğim.
Siz bilirsinizNebi akgün'ün videosunu izlemiştim bu anakart ile alaklı güzel bir overclock anakartı diye anlatıyordu hocam
Ya bu çok yanlış sıkıntılı bir bilgi ama. Piyasanın en iyi overclock anakartlarından biri B850m forceRam timimgi yapılmıyor
O zaman hayırlı olsun en az % 30 üzeri fark eder Ramlerden ziyade işlemci 9070 uyumu çok rahatlatır sizi 2klardaÇok şükür param var hocam zaten Amazon'dan alıp taksit yapacağım 6 taksit falan.