🔥İndirim Havit Rgb Oyuncu Yayıncı Mikrofonu 877 TL

spartacus

80+
Reaksiyon skoru
33
bol200 koduyla sepette düşüyor.

IMG_8156.webp

havit markasına güvenmiyorum fason üretim çin malları satıyor 1-2 yıl içerisinde bozulmayacağı ne malum? veya mikrofon kalitesi iyi mi sesi güzel veriyor mu karşıya bakmak lazım bilmiyorum fazla para vermek istemeyenler için idareten alınabilir ama ben almam

havit markasına güvenmiyorum fason üretim çin malları satıyor 1-2 yıl içerisinde bozulmayacağı ne malum? veya mikrofon kalitesi iyi mi sesi güzel veriyor mu karşıya bakmak lazım bilmiyorum fazla para vermek istemeyenler için idareten alınabilir ama ben almam
Evet durumı tam olarak özetlemişsiniz denemek için bu fiyattan alınır 👍

Ya hocam sanki atomu parçalıyorsunuz bu kadar ne kasıyorsunuz ben anlamıyorum.

Havit klavyem yazılım güncellerken brick oldu. Bakarsanız benimde hatam var bu konuda. 2 gün içerisinde yenisini gönderdiler.

Yani bu fiyatlara çok bir alternatif yok zaten. Daha denemeden bilmeden bu kadar istatistik kasmak garip geliyor bana.

Sen alma kardeşim.

Havit klavyem yazılım güncellerken brick oldu. Bakarsanız benimde hatam var bu konuda. 2 gün içerisinde yenisini gönderdiler.

Yani bu fiyatlara çok bir alternatif yok zaten. Daha denemeden bilmeden bu kadar istatistik kasmak garip geliyor bana.

Sen alma kardeşim.
kendi fikrimi belirtmiş olmam neden senin bu kadar zoruna gitti? sanane?

Hocam bunu mu yoksa gk59'u mu alayım gk59'un mikrofon performansı bi tık daha iyi diyorlar arada gk59 70 lira civarlarında daha pahalı siz ne dersiniz ?

Hocam bunu mu yoksa gk59'u mu alayım gk59'un mikrofon performansı bi tık daha iyi diyorlar arada gk59 70 lira civarlarında daha pahalı siz ne dersiniz ?
70 lira fark ediyorsa onu tercih edebilirsin incelemedim ama karşılaştırmalarına bak bir istersen

Sen alma kardeşim.
kulaklığını aldım boş bir ürün sen memnun olabilirsin ama birisi fikrini belirtmiş ne var bunda? ben de belirtiyorum çünkü buna senin olduğu gibi benim de hakkım var ve kendi fikrimizi kendimize saklamamız gerektiğini düşünüyorsan bence sen de öyle yapmalısın.

Alınır bu paraya beleş 2 sene önce 1200 1300e bakıyordum

bu markanın kulaklığını kullanıyorum beş para etmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,363
Üyeler
200,359
Son üye
NightWishxl

Geri