🔥İndirim Lenovo Ideapad 5 14ırh9 Core İ5-13420h 2'si 1 Arada 25.999,00 TL

d0zza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
368
1785509687484.webp

Son düzenleme:
Merhaba, İtopya'daki laptopu yeni gördüm. Daha önce yaklaşık 26 bin TL bandında bilgisayar bakıyordum ve bu fiyat aralığında Mediamarkt'taki Lenovo IdeaPad Slim 3 (i5-13420H) modelini düşünüyordum. İki cihaz neredeyse aynı özelliklere sahip gibi görünüyor; İtopya'daki modelin farkı ise ekran kalitesi ve 2'si 1 arada olması. Sizin attığınız bilgisayara da hemen göz attım ancak açıkçası birkaç konuda tereddütlerim var. Markayı daha önce hiç duymamıştım. İnternette yorumlara baktığımda özellikle pil ömrüyle ilgili çok olumlu şeyler yazılmamış; şarjının çok uzun gitmediğini söyleyenler var. Bu konularda çok bilgili biri olmadığım için bazı şeyleri yanlış değerlendiriyor olabilirim. Eğer söylediğim noktalarda bir yanlışım varsa şimdiden kusura bakmayın. Sizce öğrenci kullanımı için hangisini tercih etmek daha mantıklı olur? Açıkçası kafam bu konuları araştırmaktan ve sürekli düşünmekten iyice karıştı.

Merhaba, İtopya'daki laptopu yeni gördüm. Daha önce yaklaşık 26 bin TL bandında bilgisayar bakıyordum ve bu fiyat aralığında Mediamarkt'taki Lenovo IdeaPad Slim 3 (i5-13420H) modelini düşünüyordum. İki cihaz neredeyse aynı özelliklere sahip gibi görünüyor; İtopya'daki modelin farkı ise ekran kalitesi ve 2'si 1 arada olması. Sizin attığınız bilgisayara da hemen göz attım ancak açıkçası birkaç konuda tereddütlerim var. Markayı daha önce hiç duymamıştım. İnternette yorumlara baktığımda özellikle pil ömrüyle ilgili çok olumlu şeyler yazılmamış; şarjının çok uzun gitmediğini söyleyenler var. Bu konularda çok bilgili biri olmadığım için bazı şeyleri yanlış değerlendiriyor olabilirim. Eğer söylediğim noktalarda bir yanlışım varsa şimdiden kusura bakmayın. Sizce öğrenci kullanımı için hangisini tercih etmek daha mantıklı olur? Açıkçası kafam bu konuları araştırmaktan ve sürekli düşünmekten iyice karıştı.
İkisi de aynı marka zaten Medion Alman ama Lenovo onları satın almış ben olsam hem ekranı hem de ram sebebiyle medionu alırım
Bak benim pederde i5 16gb ram win11 HP benzer özelliklere sahip ofis bilgisayarı var bazen isim düşüyor 3 4 seyi açınca direk takılmalar başlıyor bu konudaki laptop hem 8 GB hem de lehimli medionda ram yukseltme şansın da var. Hele ogrenciysen bence 8gb hiç bulaşma
Ayrıca şarj demişsin bu Lenovo çok yakar Medion i5120u çok çok daha az w değerine sahip

Son düzenleme:
@metopsi markayı ben de bilmiyorum ve ilgili cihazı denemedim. Amacın görsel işler veya birşeyleri kaliteli izlemek ise ekrana önem ver 2.8K OLED ile cihaz harika görünüyormuş. Cihazın yorumlarını da incele çok olumlu duruyor. Düne kadar 26k falandı bu alet zam yemiş. 8 GB RAM'dan uzak dur.

Geri