❌İndirim Bitti! Lenovo Legion 27q-10 Qhd 26.5 İnç OLED Monitör 22.949₺

Parlaklığı daha iyi modellere yönel. Eğer bütce cıkmıyotsa qd mini led va mı yoksa giriş seviye Oled mi ona göre karar vermelisin. Oled sonsuz kontrast oranı, karanlıkta mürekkep siyahı, anlık tepki süresi, yüksek renk hacmi ve parlak kaplama sağlar. Ama giriş seviye oledler sdr ve hdr da loşlar. Mini led ise oled kadar olmasa da derin siyahlar, yüksek kontrast oranı sunar en büyük artısı ile yanma sorunu olmaması ve sdr ve hdr parlaklık açısından üstün olması.

Bu iyi mesela
AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitö
aklımda bu varr
yoksa gigabayte mo27q2a indirime girerse onu almak istiyorum istegimin 240 hz minimum olması film izlerken iyi goruntu vermesi
buda 2 modelde iyi gibi

AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitö
aklımda bu varr
yoksa gigabayte mo27q2a indirime girerse onu almak istiyorum istegimin 240 hz minimum olması film izlerken iyi goruntu vermesi
buda 2 modelde iyi gibi
Bütcen cıkmjyorsa ypck bisi yok

Parlaklığı daha iyi modellere yönel. Eğer bütce cıkmıyotsa qd mini led va mı yoksa giriş seviye Oled mi ona göre karar vermelisin. Oled sonsuz kontrast oranı, karanlıkta mürekkep siyahı, anlık tepki süresi, yüksek renk hacmi ve parlak kaplama sağlar. Ama giriş seviye oledler sdr ve hdr da loşlar. Mini led ise oled kadar olmasa da derin siyahlar, yüksek kontrast oranı sunar en büyük artısı ile yanma sorunu olmaması ve sdr ve hdr parlaklık açısından üstün olması.

Bu iyi mesela
parlaklık cok onemli degil ya odam karanlık oledmi miniledmi daha yararlı olur

parlaklık cok onemli degil ya odam karanlık oledmi miniledmi daha yararlı olur
Oled daha iyi tabii ancak hdr parlaklığı vasat bir model alma diye söyledim. Neyse sen alda zaten hdr açınca anlayacan 😀

bu gece alttaki monitor düşebiliyor 23bine belki daha aşağı düşerAlıntıyı görüntüle
hocam düsmedi sanki yoksa gece 11 dekimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oled daha iyi tabii ancak hdr parlaklığı vasat bir model alma diye söyledim. Neyse sen alda zaten hdr açınca anlayacan 😀
yanı hocam tavsiyen tclmi baya arada kaldım oldemi miniledmi diye oled burn ın korkutuyor biraz

Son düzenleme:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aoc oledlerin hdr renk hacmi düşük kısaca hdr soluk. İkincisi Peak1000 modu yok, hypernits modu yok, pivot yok, yükseklik ayarı yok, Kvm yok, hoparlör yok, sdr parlaklık 200nit. Giga ise SDR 250nit, Peak1000 var, hypernits var, Kvm var, pivot var yükseklik ayarı var, hoparlör var. Lenovo ise sürpriz yumurta garanti de yok. İnceleme yok. Giga da eksi olarak srgb modu soluk.
burn-in grantisinden bahsediyorsun tayfun reis lenovonun şuan 20 k ya düştü aoc a göre nasıldır acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,619
Üyeler
200,730
Son üye
Rasperypi3

Geri