2012 Jetta mı 2020 Egea mı

2012 jetta 1.2 tsi 150 bin yada 1.4 fire mirror Egea 80-100 bin km arası hangisi olur ya eski alman mı yeni İtalyan mı
İlla yeni kasa bir araba alacaksan egeayı al, bütçen çıkışınca kaliteli yerlerde turbo + remap yaptır, hiç o topa girmek istemiyorum benim nakit param biraz daha çıkıyor diyosan zaten 1.6 al, ama 1.4 kalacaksa atmosferik o zaman başka araç al, ki o yılda düşük km olsa bile 1.2 tsi da seni üzecektir.

İlla yeni kasa bir araba alacaksan egeayı al, bütçen çıkışınca kaliteli yerlerde turbo + remap yaptır, hiç o topa girmek istemiyorum benim nakit param biraz daha çıkıyor diyosan zaten 1.6 al, ama 1.4 kalacaksa atmosferik o zaman başka araç al, ki o yılda düşük km olsa bile 1.2 tsi da seni üzecektir.
1.6 ya çıkamıyorum hocam

Nesi var hocam açıklar mısınız? Kronik olarak fabrika çıkışı biraz yağ yakıyor onun harici bi sıkıntısı yok diye biliyorum. Fiatın yıllardır kullandığı motor zaten
Aslında yağ yakıyor bile denmez hocam.Yağ eksiltiyor.1.4 fire de alınabilir bir motor.Tabi sürekli yüklü halde kullanıp performans beklentisi olmayan birisi için.Asıl konuya gelirsek bana egea daha mantıklı geliyor.Tabi ki jetta 5 gömlek üstün bir araba ama türkiyede sanayiye düşeni affetmiyorlar.

Geri