Ama ben olsam 3.nesil veya 4.nesil woled alırdım. Bunlar ile kapışabilecek geçebilecek olan 4.nesil qd oleddir ama henüz 2k 27'' 4.nesil qd oled cıkmadı
Konuşulmuş yine de yazıyorum İngilizce öğren araştır detaylı iyice hakim olursun eğer konunun üstüne düşersen yani merakın varsa.
Kendi dilimizde maalesef çoğu konuda olduğu gibi yeterince detay bilgiler alamazsın eksik kalırsın. Sayfaları yarım yamalak yanlış Türkçeye çevirmekle olacak iş değil süreci iyice uzatır yapay zekayla bir yere kadar, tam doğru işin aslını öğrenmen zaman alır.
Eğer üşeniyorsan Tayfunns bluerr attığı hazır kaynaklara bak.
20k ya cok iyi IPS alırım VA alacagıma diyenler var hala. Rehberi oku diyorum bakmıyor bile. Öyle bir yer edindi ki VA panel, uzun vadede Edge lit IPS monitörler yine liderliğini koruyacaktır.
Araştırsınlar güncel durumu araştırmıyorlarsa da kendileri bilir yanlış satın alım yaparlar bizi bağlamaz, doğru düzgün okusunlar öğrensinler. Bir yere kadar hitap edip anlatıyoruz işin aslını detaylı olarak öğrenmek isteyenlere, iş onlarda bitiyor herkese yetişmek gibi bir derdimiz yok olamaz istesek de mümkün değil. Sabit yanlış düşüncelere sahip bu tip insanları malesef görüyoruz...