Tablette Amoled Ekran Önemli mi ?

Amoled olmalı mı ?

• Evet Amoled olmalı

Oylar: 22 81.5%
  • Hayır

Oylar: 5 18.5%

• Oy kullanan toplam üye
    27
IPS var IPS var. Redmi pad pro aldım direkt iade bastım çözünürlük düşük kalıyor epey. Pad7 aldım 3.2k ekran keskin her şey. Olede göre tek artısı yanma korkusu olmadan hep açık bırakıyorum. Onun dışı oled, aradaki farkı karşılayabiliyorsan oled al.
Oled ve Amoledin bence en büyük sorunu ekran kırılırsa veya ekrana bir şey olursa cihaz direk gidiyor serviste ekran değişimi neredeyse cihazın 0 fiyatına oluyor
Yanma konusu bence çok sorun değil 4 yıldır amoled ekrana sahip telefonum var hiçbir sorun çıkarmadı taş gibi hala biraz şans işi

Oled ve Amoledin bence en büyük sorunu ekran kırılırsa veya ekrana bir şey olursa cihaz direk gidiyor serviste ekran değişimi neredeyse cihazın 0 fiyatına oluyor
Yanma konusu bence çok sorun değil 4 yıldır amoled ekrana sahip telefonum var hiçbir sorun çıkarmadı taş gibi hala biraz şans işi
amoleddeki yanmalar monitör oled yanığı gibi kolay kolay olmuyor sanırım

Arkadaşlar ders ve dizi izleme amaçlı tablet almayı düşünüyorum fakat amoled ekranlı tabletlerin yaygın olmadıgını gördüm. Tablet dünyasına yabancı olduğum için merak ettim, farkediyor mu amoled olup olmaması film izlerken falan, sanırım siyahlarda farkediliyordur. Bu arada s10fe plus almayı düşünüyorum, önerilere açığım.
ders için amoled gereksiz. ama film için normal ekrandan farkı var.

27.9a aldığım tablet 35 olmuş :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neyi kötüydü parlaklığı mı renkleri mi
renkler cok kotuydu. 25 gun kullanip iade ettim , hani 1 gunde karar vermedim. bende sasirdim buna tabi cunku normalde amoled bir ekranin daha iyi olmasini beklersin ama yok , IPS ipad pro dan daha kotuydu her konuda. Parlaklik olarak bir sorunu yoktu da renklerini , ozellikle acik tonlu renklerini hic begenmedim

honor magic pad 2 'ler falan var oled ekran, amoled ile benzermiş sanırım ama 30k altında yok gerçekten maaliyeti artırıyor heralde baya anlamadım

lütfen buyrun hocam sizin profil resim ve nick uyumunuza hayranım, bazı profiller sizin gibi akılda yer ediyor

bu çok ilginç bir iddia hocam, samsungun oled panelinin ipad'in ips ' inden kötü oldugunu mu söylediniz, doğruysa çok şaşırırım

bu nasıl bir fiyat artışı ya, ben de 3 ay önce çekilmiş tablet tavsiye videosu izliyodum adam 28k tl diyor, bakıyorum şimdi 40k tl olmuş
evet onu diyorum. herkesin zevkleri farklidir da yani ips daha iyiydi dedirtecek kadar farkli ise bence cihazda da var bir sorun

renkler cok kotuydu. 25 gun kullanip iade ettim , hani 1 gunde karar vermedim. bende sasirdim buna tabi cunku normalde amoled bir ekranin daha iyi olmasini beklersin ama yok , IPS ipad pro dan daha kotuydu her konuda. Parlaklik olarak bir sorunu yoktu da renklerini , ozellikle acik tonlu renklerini hic begenmedim

evet onu diyorum. herkesin zevkleri farklidir da yani ips daha iyiydi dedirtecek kadar farkli ise bence cihazda da var bir sorun
renkler çok patlamış gibi doğallıktan uzak geldiyse ekran ayarlarında doğala getirebilirdin, ipad pro m5 her türlü daha iyi çok iyi yapmışsın ama fiyat olarak 2 tablet parası malesef
doğal renklere alıştıktan sonra canlı ve patlamış gibi olunca çok çirkin hissettirmiş olabilir, ben de doğalda kullanıyorum çoğu zaman
bi ara mağazaya gidersen doğala alıp dener misin

Son düzenleme:
Arkadaşlar ders ve dizi izleme amaçlı tablet almayı düşünüyorum fakat amoled ekranlı tabletlerin yaygın olmadıgını gördüm. Tablet dünyasına yabancı olduğum için merak ettim, farkediyor mu amoled olup olmaması film izlerken falan, sanırım siyahlarda farkediliyordur. Bu arada s10fe plus almayı düşünüyorum, önerilere açığım.
Hocam nasıl yaygın değil oda tüm ürünler gibi yüksek fiyatta kullanılıyor bütçeniz el veriyor ise kesinlikle öneririm

50k tl demekki bitti 30k altına amoled ekran hayali
Simdi gezerken fark ettim bugün trendyolda honor saticisinda magicpad 2 kalem +klavye peşin fiyatına 6 taksit 22,999TL ye dusmus ama 1 2 saatte bitti ara ara takip et belki denk gelir
1000006388.webp

Simdi gezerken fark ettim bugün trendyolda honor saticisinda magicpad 2 kalem +klavye peşin fiyatına 6 taksit 22,999TL ye dusmus ama 1 2 saatte bitti ara ara takip et belki denk gelirAlıntıyı görüntüle
of be hocam bu efsaneymiş

Simdi gezerken fark ettim bugün trendyolda honor saticisinda magicpad 2 kalem +klavye peşin fiyatına 6 taksit 22,999TL ye dusmus ama 1 2 saatte bitti ara ara takip et belki denk gelirAlıntıyı görüntüle
bugün soranlara kutu içeriğinde kalem ve kılıf yok demiş honor turkiye

Son düzenleme:
of be hocam bu efsaneymiş

bugün soranlara kutu içeriğinde kalem ve kılıf yok demiş honor turkiye
Ürün başlığında kalem ve kılıf yazmışlar ama dediğin gibi sorunca yok demişler oraya bakmamıştım
heralde elde kalanları veriyorlar

Ürün başlığında kalem ve kılıf yazmışlar ama dediğin gibi sorunca yok demişler oraya bakmamıştım
heralde elde kalanları veriyorlar
s11 de falan kılıf yokmuş bir kılıf almaya kalksan klavyeli 10k tl

@ayranli_tuz hocam sen aldın mı kılıf nasıl hallettin

Son düzenleme:
s11 de falan kılıf yokmuş bir kılıf almaya kalksan klavyeli 10k tl

@ayranli_tuz hocam sen aldın mı kılıf nasıl hallettin
ben orijinal normal kılıf aldım, 11 inç tablete klavyeli kılıf almak tamamen saçmalık, tek elde kullanabileceğin tabletin işlevini bozuyor
ben ilk çıktığı zaman aldığım için ondan almıştım, şu an spigen (1.7k) var satışta ,pahalı gelmezse ondan alırdım, pahalı gelirse coverzone(700) falan idare eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,827
Üyeler
200,526
Son üye
Rxxwn

Geri