🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL, Kp40 2.199 TL - Trendyol ve Hb (İncehesap) 🔥

Hocam yazılım konusunda update geldi mi? Yazınızda bahsetmişsiniz baktığım kadarıyla da bir tek problem olabilecek şey yazılımı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben Dualsense'i çok beğeniyorum ama çinlilerin kolları henüz kullanmadım. O yüzden almayı düşünüyorum da bütçeyi yukarı çekmeli miyim ondan emin değilim. Adaptive trigger zaten dualsensete var. Online oyun oynamamak için gamepad aldım zaten çok işim olmaz o kısmıyla. İşte stick tensiondır makro tuşlardır bu tarz featureları denemek için alıcam da KP40 mı alsam KP70 mi onu düşünüyorum. Parasını vermeye veririm ama gereği var mı bilmiyorum.
kp40 fazlaca iş görür

KP40 yeterli bence hocam. Bütçe varsa tabi KP70. Ben KP40 tercih ettim.
Bütçe var da gereği yok. İki kolu aynı anda kullanmayacağım sonuçta. Birini kullanıp şarjı biter garantiye gider bişey olursa diğerini kullanıcam.

Hocam yazılım konusunda update geldi mi? Yazınızda bahsetmişsiniz baktığım kadarıyla da bir tek problem olabilecek şey yazılımı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben Dualsense'i çok beğeniyorum ama çinlilerin kolları henüz kullanmadım. O yüzden almayı düşünüyorum da bütçeyi yukarı çekmeli miyim ondan emin değilim. Adaptive trigger zaten dualsensete var. Online oyun oynamamak için gamepad aldım zaten çok işim olmaz o kısmıyla. İşte stick tensiondır makro tuşlardır bu tarz featureları denemek için alıcam da KP40 mı alsam KP70 mi onu düşünüyorum. Parasını vermeye veririm ama gereği var mı bilmiyorum.
İncehesap global sürümünü satıyor diye biliyorum, yazılım yönünden bir sıkıntınız olmaz.

Hocam neredeyse sadece EA FC Ultimate Team oynuyorum o da yılın birkaç ayında oluyor. KP20 yeterli olur mu sizce?

eyv hocam kp70 çektim ya bi tane çok hoş duruyor bayağı güzel özellikleri falan var. Hiç üst seviye gamepad almamıştım bakalım nasılmış :D

Siyah rengi yok mu YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA beyaz olmaz

Wraith ile THH'lık bir gamepad meselem var, o iş hallolursa düşünürüz tekrardan gamepad almayı :)

Blitz 2 modeli, normal kullanımda rt tuşu sertleşti sonrasında bir gün çıt dedi elime geldi 😅 Onlar kullanıcı hatası diyor ben üretim hatası öyle kaldı gamepad.
Umarım kazanırsın ya hocam. Bir de yeşil forumda bu siteyi öven çok bilmiş arkadaşlar var, hemen eleştirince saldırıyorlar. Neden Wraith'i sevmediğimin sebebi senin yaşadığın deneyim diyebilirim; bunun dışında ürünlerin gereğinden fiyatları çok yüksek ve tekel olmaları kısaca tuzu biberi oluyor nefret etmemin sebebi olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,765
Üyeler
200,508
Son üye
palermo

Geri