🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL, Kp40 2.499 TL - Trendyol ve Hb (İncehesap) 🔥

Gamesir g7 pro var bunlardan hangisinin rakibi acaba?
Tabi ki KP70 hocam. İkisi de alınabilir gibi duruyor. Kıyaslamalarda KP70 daha çok önerilmiş. KP70'in asıl rakibi Flydigi Apex 5 gibi duruyor.

Dün 4000 TL ye amazon üzerinden Cyclone 2 sipariş etmiştim. iptal edip KP70 almalı mıyım sizce? 7000 TL den 5500 e düşmüş

Bence iptal etmeye değmez gibi ama Google'dan baktığımda KP70 daha iyi bir model gibi değerlendirilmiş.

Beyaz olmasa belki

KP40 ve KP70 çok mantıklı ürünlermiş. Ayın üçünde KP70 alırım çok merak ettim.

Dualsense kullanıyorum da çok memnun değildim. Bir de easysmx x15 var. O da konforlu değil. Dualsense daha konforluydu. Muhtemelen KP50 hoşuma gider.

Dediğin gibi sizin muhabbet ve fiyat çok düştüğü için aldım. Kart puanımın olması da etkiledi tabi :)
Dualsenseten nasıl memnun değilsin hocam ya? Bende var yaklaşık 3 aydır kullanıyorum acayip memnunum. Dün Pico 2W de sipariş ettim dongle'a çevirmek için. İkinci gamepad olarak orta halli bişey alıcaktım da KP70 kafamı çok karıştırıyor. Yurtdışı fiyatından ucuza geliyor bazı modeller.

Dualsenseten nasıl memnun değilsin hocam ya? Bende var yaklaşık 3 aydır kullanıyorum acayip memnunum. Dün Pico 2W de sipariş ettim dongle'a çevirmek için. İkinci gamepad olarak orta halli bişey alıcaktım da KP70 kafamı çok karıştırıyor. Yurtdışı fiyatından ucuza geliyor bazı modeller.
Hocam drift problemleri ve joystickleri güzel değil. %10 hata payı oluyor yaklaşık testlerde. Oyunlarda da Hall efect gamepadlerle daha başarılı oluyorum. Hikayeli oyunlarda işimi görüyor tabi.

Orta halli dediğin kp70 dualsensein kafasına basıyor her konuda

Bu konudan KP70 ile ilgili izlenimlerime bakabilirsiniz. Bence bu seviyedeki bir ürün için fiyatı gayet iyi.

Orta halli dediğin kp70 dualsensein kafasına basıyor her konuda
Alınganlık yapma. Orta halli bir cihaz alacaktım ama KP70 kafamı karıştırdı demişim. KP70'in orta halli olduğunu düşündüğüme dair bir şey dememişim. Olmadığını da biliyorum. Birilerine cevap yazmadan önce tam olarak neden bahsettiğini anlamaya çalışman senin için daha faydalı olur.

Alınganlık yapma. Orta halli bir cihaz alacaktım ama KP70 kafamı karıştırdı demişim. KP70'in orta halli olduğunu düşündüğüme dair bir şey dememişim. Olmadığını da biliyorum. Birilerine cevap yazmadan önce tam olarak neden bahsettiğini anlamaya çalışman senin için daha faydalı olur.
Dualsense ile kıyaslar gibi anladım mesajını. Not düşmek istedim sadece. Dualsensein klası xbox kolu falan ondan kıyas olamazlar

Bu konudan KP70 ile ilgili izlenimlerime bakabilirsiniz. Bence bu seviyedeki bir ürün için fiyatı gayet iyi.
Hocam yazılım konusunda update geldi mi? Yazınızda bahsetmişsiniz baktığım kadarıyla da bir tek problem olabilecek şey yazılımı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dualsense ile kıyaslar gibi anladım mesajını. Not düşmek istedim sadece. Dualsensein klası xbox kolu falan ondan kıyas olamazlar
Ben Dualsense'i çok beğeniyorum ama çinlilerin kolları henüz kullanmadım. O yüzden almayı düşünüyorum da bütçeyi yukarı çekmeli miyim ondan emin değilim. Adaptive trigger zaten dualsensete var. Online oyun oynamamak için gamepad aldım zaten çok işim olmaz o kısmıyla. İşte stick tensiondır makro tuşlardır bu tarz featureları denemek için alıcam da KP40 mı alsam KP70 mi onu düşünüyorum. Parasını vermeye veririm ama gereği var mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hocam yazılım konusunda update geldi mi? Yazınızda bahsetmişsiniz baktığım kadarıyla da bir tek problem olabilecek şey yazılımı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben Dualsense'i çok beğeniyorum ama çinlilerin kolları henüz kullanmadım. O yüzden almayı düşünüyorum da bütçeyi yukarı çekmeli miyim ondan emin değilim. Adaptive trigger zaten dualsensete var. Online oyun oynamamak için gamepad aldım zaten çok işim olmaz o kısmıyla. İşte stick tensiondır makro tuşlardır bu tarz featureları denemek için alıcam da KP40 mı alsam KP70 mi onu düşünüyorum. Parasını vermeye veririm ama gereği var mı bilmiyorum.
KP40 yeterli bence hocam. Bütçe varsa tabi KP70. Ben KP40 tercih ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,862
Üyeler
200,533
Son üye
babafingo61

Geri