🔥İndirim AMD Ryzen 7 9700x 11.202,00tl

Onun yerine 4k monitör al benim tavsiyem 1080p ve 2knın mantığı kalmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9800x3d alamadıktan sonra 7800x3d almanın hiçbir mantığı yok tamamen para tuzağı
direkt 4k al diye nasıl tavsiye verebiliyorsun fps oyunu oynayanlar için mesela hala 24 inç monitörler lazım en basit örnek dümdüz kafanıza göre yazı yazmayın

7500F'i RX 9070 XT ile kullanıyorum, 9700X'e geçmek mantıklı mı sizce? 7500F'te biraz darboğaz hissediyorum.
aynı sistem bende de var 7500f yetmiyor 9700x e geçicem sadece oyun amaçlı kullanmadığım için eğer seninde öyle ise mantıklı olur bir de ramin 16 ise onu da en az 32 yapmanı öneririm

11bine 9700x iyi fiyst gibi geldi ilk kez am5 sistem diziyorum herhangi bir şeyden geçmiyorum sizce bu fiyat alınabilir bir fiyat mı bu işlemci için?

direkt 4k al diye nasıl tavsiye verebiliyorsun fps oyunu oynayanlar için mesela hala 24 inç monitörler lazım en basit örnek dümdüz kafanıza göre yazı yazmayın

aynı sistem bende de var 7500f yetmiyor 9700x e geçicem sadece oyun amaçlı kullanmadığım için eğer seninde öyle ise mantıklı olur bir de ramin 16 ise onu da en az 32 yapmanı öneririm
İstediğim gibi tavsiye veririm sana mı soracağım 9070 XT mağduru

11bine 9700x iyi fiyst gibi geldi ilk kez am5 sistem diziyorum herhangi bir şeyden geçmiyorum sizce bu fiyat alınabilir bir fiyat mı bu işlemci için?
Bundan iyisi 22bin tlden başlıyor tek seçenek yani

bana sormana gerek yok ama senin nasıl bilgisiz yanlış tavsiyeler verdiğini de ben insanlara gösteriyorum, atarlı genç bir arkadaşımızsın anlamazsın ama sorun değil

Abartma brom, ezberden 4k monitör al demek tavsiye vermek anlamına gelmiyor. 1080p oyunculuğu hala zirvede ve ihtiyaca göre bütçe ayrılır. Ayrıca 7800x3d oyun bazlı baktığımızda 9700'den çoğu oyunda daha iyi. 22bin tl vermenize gerek yok.

fiyat iyi, taksit ile alabiliyorsan n11 den amazondan da alabilirsin 11900 falan heralde o sitelerde. Bütçe varsa arkadaşların dediği gibi sadece oyun için 7800x3d seçeneği de var ama genel kullanım için 9700x bence yeterli bu fiyatlara

fiyat iyi, taksit ile alabiliyorsan n11 den amazondan da alabilirsin 11900 falan heralde o sitelerde. Bütçe varsa arkadaşların dediği gibi sadece oyun için 7800x3d seçeneği de var ama genel kullanım için 9700x bence yeterli bu fiyatlara
Sağolun hocam, 7800x3d zen 4 diyor ai, 9700x için ise zen5. Mimariyi de göz mnünde bulundurunca 9700alacsğım gibi duruyor teşekkürler

az önce satın aldım site ürkütüyor umarım bir sıkıntı yaşamam

arkadaşlar 6 taksitle amazondan 11900'a aldım. 9600x bir yılın en düşük fiyatlarına düşmüş
1785759128487.webp

aradaki üç bin lira farka değiyor mu? yeni sisteme bu işlemciyle başladım hata mı ettim bilmiyorum bakalım. bu taksit olayıyla insanın her şeyi alası geliyo.

ve bu işlemciye ucuzundan anakart önerir misiniz. overclock falan işim olmuyor.

arkadaşlar 6 taksitle amazondan 11900'a aldım. 9600x bir yılın en düşük fiyatlarına düşmüşAlıntıyı görüntüle
aradaki üç bin lira farka değiyor mu? yeni sisteme bu işlemciyle başladım hata mı ettim bilmiyorum bakalım. bu taksit olayıyla insanın her şeyi alası geliyo.

ve bu işlemciye ucuzundan anakart önerir misiniz. overclock falan işim olmuyor.
Oyun için 3k farka gerek yok hocam. Ekran kartınız ne ve kullanım amacınız nedir.

Oyun için 3k farka gerek yok hocam. Ekran kartınız ne ve kullanım amacınız nedir.
hocam bende 10400f ve rx6600xt var.. kardeşime de bilgisayar alacaktık ama kendisi genshin, roblox oynadığı için eskimi ona vereceğim. benim 10400fte tek sevmediğim kısmı team fortress ve csde çok drop yemesi ve fps'i biraz düşük olması. hobi olarak küçük video editleri, yine küçük blender ve oyun motorunda işlerim oluyor. ama almışken esporda baya bi iyi fps istiyorum stutter falan bir daha görmek istemiyorum. vallahi bıktım yani. hikayeli oyunlarda memnun olduğum için yine o kıvamda bi ekran kartı alıcam.

bu aralar sadece minecraft oynuyorum. ekran kartı alana kadar kendi grafik işlemcisiyle kullanırım. psu kasa kombosu alıp, ikinci elden ram alırım, bende ssd var zaten. anakart işte onu hiç anlamıyorum hocam.

Son düzenleme:
Geri