🔥İndirim 🎮 Beitong Gamepad Modellerinde İndirim! | 🔥 Trendyol & Hepsiburada 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Gopnik

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,730
Emin Çıtak & PCHocası'nın da belirttiği gibi Beitong, küresel gamepad piyasasına yön veren devasa bir üretici. Sitelerini incelediğinizde, günümüz gamepad'lerinde kullandığımız pek çok teknolojinin patentine sahip olduklarını ve tüm dünyaya fason üretim yaptıklarını görüyorsunuz. Zamanında ürünlerini fark edip takip etmiştim ancak Türkiye pazarına bir türlü giriş yapamamışlardı.

Emin Çıtak

Pchocası

Son düzenleme:
dualsenseye hall efect analog taktırdım pc için ucuz olanı alsam mı bilemedim

Bir adet denemek için aldım teşekkürler
Hangisini aldınız? Bende gamepad konusunda hiç fikrim yok bir denemek istiyorum ama en ucuz modeli alıp kullanacak mıyım diye denemek saçma mı? Gecikme süresi çok dedikleri için 20 modelinden çekindim biraz.

Şu an fiyat performans olarak en iyisi hocam alınır. Biraz gecikme var FPS oynuyorsanız belki başka bir modele yönelebilirsiniz.
gecikme kaç ms hocam? fazla rekabetçi oynamıyorum ama geickme de yüksek olsun istemem yani

Hangisini aldınız? Bende gamepad konusunda hiç fikrim yok bir denemek istiyorum ama en ucuz modeli alıp kullanacak mıyım diye denemek saçma mı? Gecikme süresi çok dedikleri için 20 modelinden çekindim biraz

Kp50 aldım hocam 3.499 tl olan LCD ekranlı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri