İps Monitör Önerisi Bütçe 6-8 K Arası

Soulfly06

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
8
Beyler selamın aleyküm ps5 de kullanmak için monitör almak istiyorum ama genelde fc27 gta6 tarzı oyunlar oynabilmek için bir monitör arıyorum ips olsun bütçem 6-8k arası var mı fiyat performans bildiğiniz monitör

Gigabyte 200hz 25 inç kullanıyorum zaten ps5 kullanıyormuşsun işini hayli hayli görür

Sizin kullanımınıza VA daha iyi olur gibi. Fast VA bir seçenek var ps ile kullanıma fena olmaz bence ips çok şart değilse bakabilirsiniz.
Tayfun Hocam AOC Q27G42XNE çok iyi bir seçenek olmaz mı ps ile kullanım için? @Tayfunns

Son düzenleme:
Gigabyte 200hz 25 inç kullanıyorum zaten ps5 kullanıyormuşsun işini hayli hayli görür
27 istiyorum aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizin kullanımınıza VA daha iyi olur gibi. Fast VA bir seçenek var ps ile kullanıma fena olmaz bence ips çok şart değilse bakabilirsiniz.
Tayfun Hocam AOC Q27G42XNE çok iyi bir seçenek olmaz mı ps ile kullanım için? @Tayfunns
Rekabetçi oyunlar sorun olmaz değil mi va

27 istiyorum aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rekabetçi oyunlar sorun olmaz değil mi va
Kullanıma bağlı hikayeli oyunlar dizi film webde gezinme tarzı bir kullanımız varsa va daha iyi olur. Rekabetçi oyunlarda da çok iddialı değilseniz aratmaz çok. Zaten bu model bildiğimiz valardan hızlı testleri gayet iyi.

Hikayeli oyunlar için tv yi kullanırım rekabetçi oyunlar için düşünüyorum aslında

Bunu al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,448
Üyeler
200,678
Son üye
sidaraslan0

Geri