Bende onu almayı düsünğyom eğer 4070 super ve 5070 uyguna bulamassamİkisi arasında kalıp 6900xt tercih ettim iyi ki de tercih etmişim. Saf gücü inanılmaz. Bütün oyunları native ultra da oynuyorum.
Ciddi misin hocam fsr4 geliyor mu ?6000 serisine FSR4 geliyor ayrıca 9060xt den daha güçlü ben olsam 6900xt alırım
Ben Red Devil olanı (en top seviyesi) 15 bin civarına almıştım 6 ay oldu. Çok memnumum.Bende onu almayı düsünğyom eğer 4070 super ve 5070 uyguna bulamassam
Evet fsr4 geliyor sizce 2k çmxünürlükte takılcak biri içün iş yaparmı pcCiddi misin hocam fsr4 geliyor mu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben Red Devil olanı (en top seviyesi) 15 bin civarına almıştım 6 ay oldu. Çok memnumum.
Yami beni 3 4 sene götürürmüEvet fsr4 geliyor sizce 2k çmxünürlükte takılcak biri içün iş yaparmı pc
Fazlasıyla yapar işlemcinize dikkat edin darboğaz yapmasın.Evet fsr4 geliyor sizce 2k çmxünürlükte takılcak biri içün iş yaparmı pc
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yami beni 3 4 sene götürürmü
Min 7500 f alcamFazlasıyla yapar işlemcinize dikkat edin darboğaz yapmasın.
Hayırlı olsun güzel tercih. Pişman edecek bi kart değil fsr desteği ve saf kas gücüyle uzun süreler idare edecek. Kendim 34.000'e 9070xt nitro+ alıp iade ettim bunu alınca geçen yıl.İkisi arasında kalıp 6900xt tercih ettim iyi ki de tercih etmişim. Saf gücü inanılmaz. Bütün oyunları native ultra da oynuyorum.
Şimdi baktım 2027 de gelecekmiş fsr 4.1 desteği.Hayırlı olsun güzel tercih. Pişman edecek bi kart değil fsr desteği ve saf kas gücüyle uzun süreler idare edecek. Kendim 34.000'e 9070xt nitro+ alıp iade ettim bunu alınca geçen yıl.
2 seri önceki karta desteğin devam etmesi bile güven verici şahsi fikrim. AMD de kartına güveniyor demek ki yaniŞimdi baktım 2027 de gelecekmiş fsr 4.1 desteği.