Itopyadaki Fiyatlara Noldu?

Reaksiyon skoru
0
Dün 46k olan sistem bugün 72k 35k olan sistemler 50k ya dayanmış nedeni ne bunun normal mi acaba?

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Vatanda da 2 hafta önce 38k dı sonra 43 oldu şimdi 50 olmuş. İnanılmaz yukarı cekmeye çalışıyorlar fiyatları.
1785747960883.webp

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Heryere zam geliyor

Bütün firmalar yükseltiyor 35 olan ürünü 50 yapıyorlar Eylül ayında 42k indirim diye satarlar

Bunlar zam değil stok bitiyor muhtemelen son stokların fiyatını yükseltiyorlar. Akla mantıga sığan fiyat artışları değil çünkü

Dün 46k olan sistem bugün 72k 35k olan sistemler 50k ya dayanmış nedeni ne bunun normal mi acaba?
Sanslarini zorluyorlar ne kadara kadar ciksak insnalar almaya devam eder diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dolar yükseldiği için fiyatları yükseltiyorlar. şuan tek yapılması gereken şey beklemek
0.20-0.50 cent yuskeldigi icin mi 5-10K oynuyor hocam o nasil mantik ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar zam değil stok bitiyor muhtemelen son stokların fiyatını yükseltiyorlar. Akla mantıga sığan fiyat artışları değil çünkü
yani benimde aklima ilk o geldi ama adim adim yukseltmeleri ve birden fazla firmada yakin zamanda olmasi garip geldi bana

(bi ara arkadasimada RTX 3060TI veya 3060'li tam hatirlamiyorum intel i5 10 nesil islemci 16gb ramli ddr4 sistemi bide ram zammindan once bu sekilde vatan 50K ya kakalamisti cocugu 100 kere uyardim aknk gel sana topliyak vs. yok ben hazir kendim alicam dedi simdi 30K ya satmaya calsiyor XD)

Son düzenleme:
Geri