iPhone 13 21.500 TL İçin Değer mi ?

imZen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
Bütçe
30000
İnşallah bu yıl üniversiteye başlıyorum ve elimdeki telefon a12. Annem kendisine a37 almam karşılığında 1 yıl garantisi duran pil sağlığı %97 iphone 13 telefonunu vermeyi kabul etti. Önceden iphone 11 kullandım ve sevdiğim cihazdı ama şuan iphone 13 almaya değer mi onu düşünüyorum. Büyük ve ağır telefonlardan nefret ederim, küçük sıfır telefonlarda çok pahalı önerisi olan var mı ne yapmalıyım?

Dediğin telefon 20 23 bin lira arasında geziyor sanki
Sarı sitede biraz araştırdım pil sağlığı %85 in altındaki tr cihazlar o fiyatta pili iyi olana denk gelemedim bu fiyatlarda

Dediğin telefon 20 23 bin lira arasında geziyor sanki
değişenli kutu fatura garantisi olmayan neyin ne oldugu belli olmadıgı cihazlar ve arkadaşın dediği gibi pili 85 altı 85 i geçtim 78 79 dan yukarı görmedim, beniim pil sağlığım 82 1 yıl 11 ay oldu sıfır aldım. 78 de alıp 1 sene kullansan telefon kahrolur.

İnşallah bu yıl üniversiteye başlıyorum ve elimdeki telefon a12. Annem kendisine a37 almam karşılığında 1 yıl garantisi duran pil sağlığı %97 iphone 13 telefonunu vermeyi kabul etti. Önceden iphone 11 kullandım ve sevdiğim cihazdı ama şuan iphone 13 almaya değer mi onu düşünüyorum. Büyük ve ağır telefonlardan nefret ederim, küçük sıfır telefonlarda çok pahalı önerisi olan var mı ne yapmalıyım?
Pil sağlığı çok yüksek değil mi şüpheli bence

değişenli kutu fatura garantisi olmayan neyin ne oldugu belli olmadıgı cihazlar ve arkadaşın dediği gibi pili 85 altı 85 i geçtim 78 79 dan yukarı görmedim, beniim pil sağlığım 82 1 yıl 11 ay oldu sıfır aldım. 78 de alıp 1 sene kullansan telefon kahrolur.
Anneme a37 alacağım demiş onun sıfırı o fiyat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pil sağlığı çok yüksek değil mi şüpheli bence
annesinin telefonu diyor nasıl dolandırsın

Anneme a37 alacağım demiş onun sıfırı o fiyat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

annesinin telefonu diyor nasıl dolandırsın
Hocam 21.500 tl bandında ki ikinci el iphone 13 ler ya pili değişmiş ya ufak hasarlı ya da değişensiz ise pil sağlığı %80 altında oluyor ondan dolayı sizlere sordum

Aktif olarak 13 kullanıyorum 3 yıl önce sıfır almıştım o fiyatları araştırmış arkadaşlar kötü modelleri geliyor bence annenize istediği telefonu alıp siz de 13 kullanabilirsiniz. Beklenti çok ekstra yüksek olmasın ama yeni güncellemeleri bence 2-3 yıl kadar daha alır sonrasında güncelleme almayı bırakır bence bilginiz olsun. Ben beğenerek kullanıyorum şu anlık değişmeyi de düşünmüyorum. Pil sağlığım düştü sadece onu da servisten batarya değişimi yapıp kullanmaya devam edeceğim

bence her türlü değişilir. mantıklı pil sağlığı epey iyiymiş

Geri