cabbarkayar
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sağolun
Anladım yaklaşık 8 aydır Omen kullanıyorum ama ısı değerleri olsun genel olarak hiç bir şey yaşamadım ama siz biilirsiniz. Zannedersem Victus'la karıştırıyorsun evet Victus'lar problemli. He sen diyorsan ben 90.000tl verip 5060'lı laptop kullanmaktan zevk alıyorum orası ayrı dava. Ama insanları yanlış yönlendirme bence, fanboyluğun sana kalsın derim. tabii ki Rog daha iyi, ben Omen Rog'dan iyidir demiyorum ama biraz F/P olarak mantığa uyması lazım diye düşünüyorum.Evet asus fanboylugundan kaynaklanıyor. 3-4 ay sonra laptopum soba gibi çalışıyor plastiginden çıt çıt sesler geliyor dememek için hp'ye bakmam bile.
Omen kullanıyorum derken laf olsun diye haklı çıkmak için sıkmıyorum. Dilersen ısı değerlerini istediğin oyunda atabilirim.Anladım yaklaşık 8 aydır Omen kullanıyorum ama ısı değerleri olsun genel olarak hiç bir şey yaşamadım ama siz biilirsiniz. Zannedersem Victus'la karıştırıyorsun evet Victus'lar problemli. He sen diyorsan ben 90.000tl verip 5060'lı laptop kullanmaktan zevk alıyorum orası ayrı dava. Ama insanları yanlış yönlendirme bence, fanboyluğun sana kalsın derim. tabii ki Rog daha iyi, ben Omen Rog'dan iyidir demiyorum ama biraz F/P olarak mantığa uyması lazım diye düşünüyorum.
Valla ben laptopta malzeme kalitesine bakarım. Sonuçta telefon gibi yanında tasiyacagin bir alet. Zaten asus rogun tek dezavantajı 5060 olması. 5070 bir asus rog laptopta diğerleri seçenek bile olamaz tgp değerlerinden dolayı. Bu seçenekler arasında yine en iyisi Asus Tuf duruyor. Ben zamanında bizzat gidip 3060 li hp victus almak yerine 3050 ti li asus rog strix aldım. 3-5 fps fazla alacam diye hesap makinesi gibi cihaz kullanmak istemem. 4 senedir cokta memnunum kendi cihazimdan. Telefonun daha fazla ısınıyor laptoptanAnladım yaklaşık 8 aydır Omen kullanıyorum ama ısı değerleri olsun genel olarak hiç bir şey yaşamadım ama siz biilirsiniz. Zannedersem Victus'la karıştırıyorsun evet Victus'lar problemli. He sen diyorsan ben 90.000tl verip 5060'lı laptop kullanmaktan zevk alıyorum orası ayrı dava. Ama insanları yanlış yönlendirme bence, fanboyluğun sana kalsın derim. tabii ki Rog daha iyi, ben Omen Rog'dan iyidir demiyorum ama biraz F/P olarak mantığa uyması lazım diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Omen kullanıyorum derken laf olsun diye haklı çıkmak için sıkmıyorum. Dilersen ısı değerlerini istediğin oyunda atabilirim.
Rog konusunda haklısınız bir şey diyemem. Fakat Hp yi direkt sil demeniz garibime gitti. Omen leri zannedersem hiç deneyimlemediniz Victusla aynı klasmanda tutyorsunuz. Omen gayet kaliteli premium hissiyat veren malzeme kalitesi güzel bir cihaz. Benim için sıralama ROG>OMEN>TUF dır. Nerede araştırsanız bile görürsünüz Omen açık ara Tuf dan daha kalitelidir.Valla ben laptopta malzeme kalitesine bakarım. Sonuçta telefon gibi yanında tasiyacagin bir alet. Zaten asus rogun tek dezavantajı 5060 olması. 5070 bir asus rog laptopta diğerleri seçenek bile olamaz tgp değerlerinden dolayı. Bu seçenekler arasında yine en iyisi Asus Tuf duruyor. Ben zamanında bizzat gidip 3060 li hp victus almak yerine 3050 ti li asus rog strix aldım. 3-5 fps fazla alacam diye hesap makinesi gibi cihaz kullanmak istemem. 4 senedir cokta memnunum kendi cihazimdan. Telefonun daha fazla ısınıyor laptoptan