Çözüldü✓ Hata Mesajı Hakkında Yardım

Rumpigy

80+
Reaksiyon skoru
11
Ekran görüntüsü 2026-08-02 234956.webp
Böyle bi hata aldım sizce sıkıntı ne olabilir ?
hatta steam ve valorant içinde buna benzer bir yazı geldi ve valorant açılmadı.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-08-03 000238.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-03 000238.webp
    10.3 KB · Hit: 12
Alıntıyı görüntüle Böyle bi hata aldım sizce sıkıntı ne olabilir ?
hatta steam ve valorant içinde buna benzer bir yazı geldi ve valorant açılmadı.
Donanımınız indirdiklerinizi virüs olarak algılamış. Steam, valorant vs. Windows güvenliği geçmişinden izin verin. Engellenmiş büyük ihtimalle dosyalar. Akıllı Uygulama denetimi ayarlarını da düzeltin. Ekstra bir antivirüs programınız varsa ondan da olabilir

Son düzenleme:
Microsoft'un benim imzam yoksa bu virüstür saçmalığı büyük ihtimalle. Windows güvenliğini açın, görsellerde gösterdiğim şekilde ''Akıllı uygulama denetimi'' ayarını kapatın. Bu ayar açıkken ben de benzer sorunlar yaşıyordum. Microsoft firmalar ile iletişimi sıfır olduğundan, yeni gelen chipset sürücüsünü bile güvenlik sistemleri tanımıyor.

2026-08-03_16-42.webp

2026-08-03_16-42_1.webp

Microsoft'un benim imzam yoksa bu virüstür saçmalığı büyük ihtimalle. Windows güvenliğini açın, görsellerde gösterdiğim şekilde ''Akıllı uygulama denetimi'' ayarını kapatın. Bu ayar açıkken ben de benzer sorunlar yaşıyordum. Microsoft firmalar ile iletişimi sıfır olduğundan, yeni gelen chipset sürücüsünü bile güvenlik sistemleri tanımıyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hatta bence Microsoft'un güvenliği kullanmamalı Kaspersky'a geçilmeli hocam

Hatta bence Microsoft'un güvenliği kullanmamalı Kaspersky'a geçilmeli hocam
O da sorun çıkarıyor ya, bir ara kullanırdım. Ama sürekli kullandığım küçük uygulamaları virüs olarak algılıyordu. Bence zararlı sitelerde gezilmiyorsa Defender yeterli.

Bir de bazı Windows Defender ayarları, Kaspersky yükleseniz bile açık duruyor. Çoğu hile koruması için gereken ayarları, antivirüsler devredışı bırakmıyor. O yüzden her türlü kontrol etmeleri lazım.

O da sorun çıkarıyor ya, bir ara kullanırdım. Ama sürekli kullandığım küçük uygulamaları virüs olarak algılıyordu. Bence zararlı sitelerde gezilmiyorsa Defender yeterli.

Bir de bazı Windows Defender ayarları, Kaspersky yükleseniz bile açık duruyor. Çoğu hile koruması için gereken ayarları, antivirüsler devredışı bırakmıyor. O yüzden her türlü kontrol etmeleri lazım.
Ben Kaspersky kullanıyorum bütün defender'ın ayarlarını kapalıya çektim, amma ve lakin Kaspersky çok işini iyi yapıyor bütün ayarları agresif korumaya çektim işini mükemmel yapıyor bişiy indirdimmi de dosya tarama yapıyorum (ki bu Microsoft'ta yok diye biliyorum) vs vs kısaca çok memnunum

Donanımınız indirdiklerinizi virüs olarak algılamış. Steam, valorant vs. Windows güvenliği geçmişinden izin verin. Engellenmiş büyük ihtimalle dosyalar. Ekstra bir antivirüs programınız varsa ondan da olabilir
virüs programım yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
senin yorum işime yaradı sağol hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,705
Üyeler
201,009
Son üye
ADO2.0