Donanımınız indirdiklerinizi virüs olarak algılamış. Steam, valorant vs. Windows güvenliği geçmişinden izin verin. Engellenmiş büyük ihtimalle dosyalar. Akıllı Uygulama denetimi ayarlarını da düzeltin. Ekstra bir antivirüs programınız varsa ondan da olabilirAlıntıyı görüntüle Böyle bi hata aldım sizce sıkıntı ne olabilir ?
hatta steam ve valorant içinde buna benzer bir yazı geldi ve valorant açılmadı.
Hatta bence Microsoft'un güvenliği kullanmamalı Kaspersky'a geçilmeli hocamMicrosoft'un benim imzam yoksa bu virüstür saçmalığı büyük ihtimalle. Windows güvenliğini açın, görsellerde gösterdiğim şekilde ''Akıllı uygulama denetimi'' ayarını kapatın. Bu ayar açıkken ben de benzer sorunlar yaşıyordum. Microsoft firmalar ile iletişimi sıfır olduğundan, yeni gelen chipset sürücüsünü bile güvenlik sistemleri tanımıyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
O da sorun çıkarıyor ya, bir ara kullanırdım. Ama sürekli kullandığım küçük uygulamaları virüs olarak algılıyordu. Bence zararlı sitelerde gezilmiyorsa Defender yeterli.Hatta bence Microsoft'un güvenliği kullanmamalı Kaspersky'a geçilmeli hocam
Ben Kaspersky kullanıyorum bütün defender'ın ayarlarını kapalıya çektim, amma ve lakin Kaspersky çok işini iyi yapıyor bütün ayarları agresif korumaya çektim işini mükemmel yapıyor bişiy indirdimmi de dosya tarama yapıyorum (ki bu Microsoft'ta yok diye biliyorum) vs vs kısaca çok memnunumO da sorun çıkarıyor ya, bir ara kullanırdım. Ama sürekli kullandığım küçük uygulamaları virüs olarak algılıyordu. Bence zararlı sitelerde gezilmiyorsa Defender yeterli.
Bir de bazı Windows Defender ayarları, Kaspersky yükleseniz bile açık duruyor. Çoğu hile koruması için gereken ayarları, antivirüsler devredışı bırakmıyor. O yüzden her türlü kontrol etmeleri lazım.
virüs programım yokDonanımınız indirdiklerinizi virüs olarak algılamış. Steam, valorant vs. Windows güvenliği geçmişinden izin verin. Engellenmiş büyük ihtimalle dosyalar. Ekstra bir antivirüs programınız varsa ondan da olabilir
senin yorum işime yaradı sağol hocamMicrosoft'un benim imzam yoksa bu virüstür saçmalığı büyük ihtimalle. Windows güvenliğini açın, görsellerde gösterdiğim şekilde ''Akıllı uygulama denetimi'' ayarını kapatın. Bu ayar açıkken ben de benzer sorunlar yaşıyordum. Microsoft firmalar ile iletişimi sıfır olduğundan, yeni gelen chipset sürücüsünü bile güvenlik sistemleri tanımıyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle