Nvidia denetim masası ayarlarından tam ekran yap. Çözünürlüğü de değiştir, tekrar aynısını seç.ac valhalla da ekran bir türlü tam dolmuyor üstte ve altta hep siyahlıklar var gemini ve chatgpt yardımıyla 1 saattir deniyorum ama düzelmedi yardımcı olabilecek var mıdır? (steam üzerinden aldım)
Hocam sizde dsr aktif. doğal çözünürlükte 1280x960 gözüküyor. dsr kapatırsanız 3d ayarların yönetilmesinden problem çözülecektir. eğer oyundaysanız oyundan çıkıp o şekilde deneyebilirisiniz.Alıntıyı görüntüle
hocam değiştiremiyorum orayı nasıl halledebilirim?
dsr kapattım ama yine de tam ekranı seçemiyorum ben mi aptalım çözemedimHocam sizde dsr aktif. doğal çözünürlükte 1280x960 gözüküyor. dsr kapatırsanız 3d ayarların yönetilmesinden problem çözülecektir. eğer oyundaysanız oyundan çıkıp o şekilde deneyebilirisiniz.
Aptallıkla alakası yok hocam. İnternetı açın, çözüm videosu izleyin. Buradan kademeleri anlatmak zor oluyor şu ana kadar iş çözülemediğine göre.dsr kapattım ama yine de tam ekranı seçemiyorum ben mi aptalım çözemedim
dediğiniz yeri tam ekran yaptım ama yine aynı sorun oyunu oynamadan oyundan nefret etmeye başladım bu sorunu sadece ac valhalla da yaşadımAptallıkla alakası yok hocam. İnternetı açın, çözüm videosu izleyin. Buradan kademeleri anlatmak zor oluyor şu ana kadar iş çözülemediğine göre