4Kya alacağın projeksiyon cihazıyla rahat edemzsin al 2.5l ya xiamoınin sticki ni geçArkadaşlar evimde akıllı tv yok gecici bi yerdeyim stick almak istemedim bana max 4 bin bandında ev kullanımına uygun fp bir projeksiyon cihazı önerebilir misiniz şimdiden teşekkürler.
4Kya alacağın projeksiyon cihazıyla rahat edemzsin al 2.5l ya xiamoınin sticki ni geç
Ben ilgi alanım değil hpcaö![]()
Havit PJ235 Pro Otomatik Odaklamalı Akıllı Projeksiyon Cihazı - 720p,4K Destekli, Android TV, 180 Stantlı - Fiyatı, Yorumları
PJ235 Pro Otomatik Odaklamalı Akıllı Projeksiyon Cihazı - 720p,4K Destekli, Android TV, 180 Stantlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Bu alınır mı sizce hocam sadece youtube Netflix kullancam
Arayüzü WiFi İnternete bağlanma Netflix youtube icin alcam da yeterli gelir mi hocam bide kullanışlı mı biraz bahseder misiniz pek anlamıyorum da otomatik odak vs diyorlar stick vs de yok bende arayüzü biraz iyi olsa çıkarım belki o fiyata![]()
İdragon HY350MAX Android 14 Akıllı Projeksiyon Cihazı 1080P Full HD 500 ANSI Lümen WiFi 6 Bluetooth 5.4 Auto Focus Ultra Kısa Mesafe 4K/8K Destekli Mini Projeksiyon
İdragon HY350MAX Android 14 Akıllı Projeksiyon Cihazı 1080P Full HD 500 ANSI Lümen WiFi 6 Bluetooth 5.4 Auto Focus Ultra Kısa Mesafe 4K/8K Destekli Mini Projeksiyon ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Multimedya Projeksiyon Cihazları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
bütçeyi 5500'e çıkartabilirsen düşünmeden al derim. ben kullanıyorum görüntü kalitesi ve lamba gücü tatmin edici seviyede
En az 400 lümen 1080p olacak şekilde bak örneğin senin attığın 230 lümen de yeter ama odanın karanlik olması lazimArayüzü WiFi İnternete bağlanma Netflix youtube icin alcam da yeterli gelir mi hocam bide kullanışlı mı biraz bahseder misiniz pek anlamıyorum da otomatik odak vs diyorlar stick vs de yok bende arayüzü biraz iyi olsa çıkarım belki o fiyata
En az 400 lümen 1080p olacak şekilde bak örneğin senin attığın 230 lümen de yeter ama odanın karanlik olması lazim
Ayrıca ANSI lümen ve sadece lümen yazanlar aynı değil sadece lümen yazanlar şişirilmiş pazarlamada hilesi bildiğim kadarıyla
Attigin torima 1200 değil 120 lümen ayrıca ya ilk başta atilani ya da hy 320 yi alabilirsin eğer çok kullanmayacaksan da hy 320 mini de iş görür ama lümen değeri az![]()
Vankyo Sunspark 500W Android TV 1080P Destekli Projeksiyon Cihazı 5G Wi-Fi 5.1 Bluetooth - LCD LED - 240 inç Yansıtma
Vankyo Sunspark 500W Android TV 1080P Destekli Projeksiyon Cihazı 5G Wi-Fi 5.1 Bluetooth - LCD LED - 240 inç Yansıtma ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Multimedya Projeksiyon Cihazları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Bu ürün sitede en çok yorum alan deneyen var mı acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Torima Beyaz T11 Projeksiyon Ev Sineması Bluetooth Wifi Akıllı Android Tv 1080p Hoparlör Smart 4k Youtube Türkçe
Torima Beyaz T11 Projeksiyon Ev Sineması Bluetooth Wifi Akıllı Android Tv 1080p Hoparlör Smart 4k Youtube Türkçe ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Multimedya Projeksiyon Cihazları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Bu 1200 ansi lümen 1080 p bi inceleme şansınız var mı hocam müsait iseniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Torima Beyaz T11 Projeksiyon Ev Sineması Bluetooth Wifi Akıllı Android Tv 1080p Hoparlör Smart 4k Youtube Türkçe
Torima Beyaz T11 Projeksiyon Ev Sineması Bluetooth Wifi Akıllı Android Tv 1080p Hoparlör Smart 4k Youtube Türkçe ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Multimedya Projeksiyon Cihazları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
Vankyo Sunspark 500W Android TV 1080P Destekli Projeksiyon Cihazı 5G Wi-Fi 5.1 Bluetooth - LCD LED - 240 inç Yansıtma
Vankyo Sunspark 500W Android TV 1080P Destekli Projeksiyon Cihazı 5G Wi-Fi 5.1 Bluetooth - LCD LED - 240 inç Yansıtma ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Multimedya Projeksiyon Cihazları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
İdragon HY350MAX Android 14 Akıllı Projeksiyon Cihazı 1080P Full HD 500 ANSI Lümen WiFi 6 Bluetooth 5.4 Auto Focus Ultra Kısa Mesafe 4K/8K Destekli Mini Projeksiyon
İdragon HY350MAX Android 14 Akıllı Projeksiyon Cihazı 1080P Full HD 500 ANSI Lümen WiFi 6 Bluetooth 5.4 Auto Focus Ultra Kısa Mesafe 4K/8K Destekli Mini Projeksiyon ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Multimedya Projeksiyon Cihazları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
VANKYO Leisure 410 5G WiFi Projeksiyon Cihazı - 1080P Destekli - 240 İnç Yansıtma - Dahili Hoparlör - PS5/PS4/XBOX/HDMI
VANKYO Leisure 410 5G WiFi Projeksiyon Cihazı - 1080P Destekli - 240 İnç Yansıtma - Dahili Hoparlör - PS5/PS4/XBOX/HDMI ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Multimedya Projeksiyon Cihazları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
BU SEÇENEKLER ARASINDA KALDİM YARDİM EDEBILECEK VAR Mİ SADECE NETFLİX YOUTUBE İÇİN KULLANACAM
Attigin torima 1200 değil 120 lümen ayrıca ya ilk başta atilani ya da hy 320 yi eğer çok kullanmayacaksan da hy 320 de iş görür ama lümen değeri az
Ayrıca hy320 ye bakayım dedim hepsi başlıkta hy320 yazmış ama soru cevapta hy320 mini yazmışlar ona dikkat et alırken sor sorusu yoksa
https://ty.gl/c1fawad47str8 hy320 piyasada az var bunu bulabildim belki sen daha ucuza bulursun başta attığınız üst modeli
inceleme videosu kağıt üstünde 390 lümen ama reelde 300 demisler
Aynısı trendyolda da var satıcı soru cevapta 120 demiş bunları incelemekte nefret ediyorum çoğu yanlis lümen giriyor hocamMesaj otomatik olarak birleştirildi:
1200 ansilümen yazıyor hocam
Aynen hocam 120 miş teşekkür ederimAynısı trendyolda da var satıcı soru cevapta 120 demiş bunları incelemekte nefret ediyorum çoğu yanlis lümen giriyor hocam
Çok fazla yanlış bilgi var ama bildiğim kadarıyla![]()
Torima Projeksiyon Cihazı Taşınabilir Ev Sineması 4K 1080P Bluetooth Android Akıllı Projektör T11 Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Projeksiyon Cihazı Taşınabilir Ev Sineması 4K 1080P Bluetooth Android Akıllı Projektör T11 Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
Hy350 Max 500 lümen
Hy320 300 lümen
Hy 320 mini 240 lümen