İem Kulaklık Alacağım 3 Kulaklık Arasında Kaldım

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
220
bu kulaklıklar arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim oyun için kullanacağım başka öneriniz varsa max 2k bütçem var

bu kulaklıklar arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim oyun için kullanacağım başka öneriniz varsa max 2k bütçem var

Gold rengi var ayarlarla çok güzel kulaklık oluyor

Gold rengi var ayarlarla çok güzel kulaklık oluyor
kullanıyor musunuz hocam ne gibi eksileri var

kullanıyor musunuz hocam ne gibi eksileri var
Evet, kullanıyorum hocam. Ses kalitesi gerçekten çok güzel, malzeme kalitesi de oldukça başarılı. Hatta kablosu bile çok hoşuma gidiyor. Kısacası her şeyiyle 10 numara bir ürün. Tek eksiği, keşke dahili bir mikrofonu da olsaydı diyorum. Onun dışında severek kullandığım bir kulaklık.

Evet, kullanıyorum hocam. Ses kalitesi gerçekten çok güzel, malzeme kalitesi de oldukça başarılı. Hatta kablosu bile çok hoşuma gidiyor. Kısacası her şeyiyle 10 numara bir ürün. Tek eksiği, keşke dahili bir mikrofonu da olsaydı diyorum. Onun dışında severek kullandığım bir kulaklık.
mikrofon olarak ne kullanıyosun hocam

Oyun öncelikse elua ultra. Bütçeyi artırıp kefine klean sv alırsan çok daha iyi olur, ama bütçe artmıyorsa elua ultra.

Oyun öncelikse elua ultra. Bütçeyi artırıp kefine klean sv alırsan çok daha iyi olur, ama bütçe artmıyorsa elua ultra.
klean ile klean sv arasında ne fark var hocam
birde konnektörü 3.5mm yada typec almamız fark eder mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,256
Üyeler
201,155
Son üye
xmemo31x

Geri