İndirim mi Bekliyim Yoksa Almak Mantıklımı

peşin fiyatına 6 taksit sinerji satıyor prime 9070xt'den iyidir 39.5k
evet bunu gördüm çok aşırı bi fark varmdır çünki mb asus oldundan bide benim böyle garip tiriklerim vardır ne kadar aynı markaysa optimize çalışıcakmış gibi hissdiyorum biliyorum hiç bir farkı yok ama

2 ay önce 3 ay kullanılmış 9070xt nitro+ sattım 33 bin tl ye

peşin fiyatına 6 taksit sinerji satıyor prime 9070xt'den iyidir 39.5k
Bence bu fiyatlar amd ye fazla geliyor bana ya ama ne bilim ya çok zam koydular birden 33 bin tl idi sıfırı bu pulsenin .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet bunu gördüm çok aşırı bi fark varmdır çünki mb asus oldundan bide benim böyle garip tiriklerim vardır ne kadar aynı markaysa optimize çalışıcakmış gibi hissdiyorum biliyorum hiç bir farkı yok ama
Sapphir amd kartta gayet güzel bir markadır.

daha serin çalışır sapphire yani AMD'nin amiral gemisi markalarından en eski markalardan biri

2 ay önce 3 ay kullanılmış 9070xt nitro+ sattım 33 bin tl ye

Bence bu fiyatlar amd ye fazla geliyor bana ya ama ne bilim ya çok zam koydular birden 33 bin tl idi sıfırı bu pulsenin .

Sapphir amd kartta gayet güzel bir markadır.
nitro olsa düşünmeden alırım onda 16pin var
bide hocam özele bakarsanız sevinirim

daha serin çalışır sapphire yani AMD'nin amiral gemisi markalarından en eski markalardan biri
biliyorum sappihirde çok kart kullandım bi tarafta asus

nitro olsa düşünmeden alırım onda 16pin var
bide hocam özele bakarsanız sevinirim
nitro'nun fiyatı 5070ti seviyesinde o paralar verilmez

bence bu fırsatı değerlendirin diğerleri bi şekilde hallolur tek seferde 5080 çekin ekran kartı defterini uzun süre kapatın

Son düzenleme:
Geri