Gaming gecesinde geçen 19k. Ya indi tekrar gelirse en kötü 20kya iner o farka değer9800 22k yani 6k fark var nerdeyse zaten sınırlardayım açıkcası
Gaming gecesinde geçen 19k. Ya indi tekrar gelirse en kötü 20kya iner o farka değer9800 22k yani 6k fark var nerdeyse zaten sınırlardayım açıkcası
www.n11.com
Msi var gadaşım fakat onları am4 sistemlerdeki 320 ler ile değiştiricem fazladan olsaydılar verirsim sana kullanılmışta değillerde. Bana lazımlar yani sağolsın.B550 fln varsa ilgilenerin
evet bunu gördüm çok aşırı bi fark varmdır çünki mb asus oldundan bide benim böyle garip tiriklerim vardır ne kadar aynı markaysa optimize çalışıcakmış gibi hissdiyorum biliyorum hiç bir farkı yok amaSapphire Pulse Amd Radeon Rx 9070 Xt 11348-03-20g 16gb Gddr6 Aeae2sap0009 Fiyatları ve Özellikleri
Sapphire Pulse Amd Radeon Rx 9070 Xt 11348-03-20g 16gb Gddr6 Aeae2sap0009 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
peşin fiyatına 6 taksit sinerji satıyor prime 9070xt'den iyidir 39.5k
Bence bu fiyatlar amd ye fazla geliyor bana ya ama ne bilim ya çok zam koydular birden 33 bin tl idi sıfırı bu pulsenin .Sapphire Pulse Amd Radeon Rx 9070 Xt 11348-03-20g 16gb Gddr6 Aeae2sap0009 Fiyatları ve Özellikleri
Sapphire Pulse Amd Radeon Rx 9070 Xt 11348-03-20g 16gb Gddr6 Aeae2sap0009 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
peşin fiyatına 6 taksit sinerji satıyor prime 9070xt'den iyidir 39.5k
Sapphir amd kartta gayet güzel bir markadır.evet bunu gördüm çok aşırı bi fark varmdır çünki mb asus oldundan bide benim böyle garip tiriklerim vardır ne kadar aynı markaysa optimize çalışıcakmış gibi hissdiyorum biliyorum hiç bir farkı yok ama
daha serin çalışır sapphire yani AMD'nin amiral gemisi markalarından en eski markalardan birievet bunu gördüm çok aşırı bi fark varmdır çünki mb asus oldundan bide benim böyle garip tiriklerim vardır ne kadar aynı markaysa optimize çalışıcakmış gibi hissdiyorum biliyorum hiç bir farkı yok ama
nitro olsa düşünmeden alırım onda 16pin var2 ay önce 3 ay kullanılmış 9070xt nitro+ sattım 33 bin tl ye
Bence bu fiyatlar amd ye fazla geliyor bana ya ama ne bilim ya çok zam koydular birden 33 bin tl idi sıfırı bu pulsenin .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sapphir amd kartta gayet güzel bir markadır.
biliyorum sappihirde çok kart kullandım bi tarafta asusdaha serin çalışır sapphire yani AMD'nin amiral gemisi markalarından en eski markalardan biri
B450 de olur be hpcamMsi var gadaşım fakat onları am4 sistemlerdeki 320 ler ile değiştiricem fazladan olsaydılar verirsim sana kullanılmışta değillerde. Bana lazımlar yani sağolsın.
Dönüş yaptım özeldennitro olsa düşünmeden alırım onda 16pin var
bide hocam özele bakarsanız sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
biliyorum sappihirde çok kart kullandım bi tarafta asus
nitro'nun fiyatı 5070ti seviyesinde o paralar verilmeznitro olsa düşünmeden alırım onda 16pin var
bide hocam özele bakarsanız sevinirim