60k Bütçeye Laptop

Bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim ona göre alıcam bunu

kimse yok mu yardımcı olabilecek 60k max fiyata alınabilecek en iyi laptop nedir ?

60K fiyata kadar en iyi laptop hangisi ben bunu düşünüyorum ama bilemedim birde gaming gen güvenilir mi?

https://www.gaming.gen.tr/urun/8150...freedos-gaming-laptop-rs16-i7147hx56c1q300rb/
Bu marka berbat + olarak sence bu işlemciyi bu laptop sogutabilir mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kimse yok mu yardımcı olabilecek 60k max fiyata alınabilecek en iyi laptop nedir ?
60k ya düşürebilirsen acer v16,v18 5070 bak o olmaz ise atacağım diğer ürünler gaming laptop düzeyinde zirve güç ve güvenilirlik açısından asla sorun yasatmayacak modeller

magaza=teknoryabilisim ( bu nedense ani bir zam geldi 57 k idi 2 gün önce biraz bekle illaki iner)

Bunların haricinde gigabyte x16 var ona bakabilirsin eğer fiyatı 60 altına düşerse direk alınabilir çok sağlam ve donanımlı bir model acerin v15 serisine hiç bakma önermiyorum v16 ve üstü çok f/p oluyor

Son düzenleme:
neden markası berbat birde alıp kullanan var mı bu markadan laptop uzun ömürlü müdür sizce?

Bilgisayarı ne amaçlı kullanacağına göre değişir. Hareket ettiririm belki diye mi laptop alıyorsun kesin ettirecek misin. İnsanlar genelde aynı paralara daha güçlü makinelerden bahsetse de. Farklı zorlukları oluyor 1 2 saat prizden ayrı çalışması, ısınma problemleri gibi. Benimki 100 dereceye gelip frekans düşürüyordu cidden baş ağrıtıcı bir sorun oluyor. İlk zamanlar fark etmeyebilirsin ama sonralar bunlar ciddi şekilde rahatsız etmeye başlıyor. Şahsen laptop alacak olsam uzun pili giden basit bir laptopa yönelirim. Oyun veya ağır işler için farklı bir bilgisayar alırım.

ben game garaj x5t 5050 modelini almıştım yazılımsal bir sorun yaşamadım gayet iyi

ben game garaj x5t 5050 modelini almıştım yazılımsal bir sorun yaşamadım gayet iyi
ben bunu ilk çıktığında 47 mi 48bine mi ne almıştım bunun fiyatına ne olmuş yahu

bu laptopların fiyatları niye sürekli oynayıp duruyor aynı özellikler değişen bir şey yok ama fiyat sürekli değişiyor 1 2 ay içerisinde hem de 10-15k civarı

aşırı karasız kaldım ne almam gerektiğine daire Thunderobot Rs16 i7 işlemcili versiyon da güzel gibi herkes başka bir şey diyor satılan sitede yorumlar iyi gibi bazı yerde bazı yerlerde kötü kafa karıştırıcı oldu bu iş

Geri