Yaz için parfüm önerisi?

Hocam 3k için kalıcılığı yüksek bir ürün önerir misin. Genel olarak 4 mevsimde sırıtmayan bir parfüm olursa iyi olur. Savuage veya stronger with you gibi ağır, baharatlı kokular istemiyorum. Daha önce club de nuit önermişti birisi ama nereden almam gerekiyo bunları emin değilim babilfragence falan duydum ama onun dışında bilgim yok. Aydınlatırsan iyi olur. Ayrıca vulcan feu 4 mevsim gider mi çok yazlık mıdır?
Hugo Boss Bottled Toilette

Hugo Boss Bottled Toilette
Hocam bu 5k civarına satılıyor. Başka bir önerin varsa iyi olur. Çok ağır baharatlı veya çok şekerli kokular olmadığı sürece öneriye açığım.

Bütçe çok yüksek değilse Davidoff Cool Water’a bakabilirsin. Ferah, günlük kullanıma uygun ve yazın fazla bunaltmayan bir koku. Ben de uygun fiyatlı alternatifleri karşılaştırırken şu listedeki seçeneklerden yararlanmıştım:
https://www.perfumepoint.com.tr/en-iyi-yazlik-erkek-parfumleri
özellikle Nautica Voyage ve Cool Water fiyatına göre değerlendirilebilir. Yalnız direkt büyük şişe almadan önce teninde denemen daha iyi olur.

Terre D'Hermes Eau Givrée yazın çok beğendiğim bir parfüm. Kalıcılık ve yayılım olarak iyi ama dün içerisinde tazelemek gerekiyor. Fiyatı daha düşük tutmak istersen 3 tane parfüm atıcam sana herhangi birisini alabilirsin. Rasasi Hawas for Him, Rasasi Hawas Ice, Rasasi Hawas Chrome bu 3 parfüm de genel beğeniye çok uygun.

Geri