🔵🔴 Salah Trabzonspor ile 2 Yıllık Anlaşmaya Vardı. ( Yağız Sabuncuoğlu )

d0zza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
399
Bu lavuk yine trabzonunda işini sarpa sardırıcak gibi duruyor ama umarım öyle olmaz ya.

1785851559722.webp

kolpadır bence
beşiktaşa ne oldu

İmaj hakları talepleri hariç yıllık 25 milyon euroyu ellerinin tersiyle itip daha düşük bir ücrete Trabzonspor'a mı geleceklermiş?

Bir Beşiktaş taraftarı olarak kesinlikle ve kesinlikle kendi takımımda bu Salah denilen karakter yoksunu adamı istemiyorum. Salah ayrı karaktersiz menajeri denilem sevimsizlik abidesi Ramy Abbas'ı ayrı karaktersiz. Bu iki ******** halisiyetsizin istediğinin futbol değil para olduğunu bütün Türkiye anladı. Paranın köpeği olmuş Salah'ın Türkiye'de tam performans futbol oynayacağını falanda düşünmüyorum. Ama para ve emeklilik. Trabzonspor'u hiç sevmediğim için habere aşırı sevindim.

salah arap olduğu için arapzon'a yakınlık hissetmiş normal bir şey :)

Son düzenleme:
Bir Beşiktaş taraftarı olarak kesinlikle ve kesinlikle kendi takımımda bu Salah denilen karakter yoksunu adamı istemiyorum. Salah ayrı karaktersiz menajeri denilem sevimsizlik abidesi Ramy Abbas'ı ayrı karaktersiz. Bu iki ******** halisiyetsizin istediğinin futbol değil para olduğunu bütün Türkiye anladı. Paranın köpeği olmuş Salah'ın Türkiye'de tam performans futbol oynayacağını falanda düşünmüyorum. Ama para ve emeklilik. Trabzonspor'u hiç sevmediğim için habere aşırı sevindim.

Herhangi bir takımı takip edecek kadar taraftar değilim. Şu transferin perde arkasında Salah'ı Beşiktaş'a karşı kışkırtıp Trabzonspor'a gitmesini sağlayan kişi ya da kişilerin olduğu ileriki dönemlerde basına yansırsa şaşırmam. Bu kişi ya da kişilerin siyasi bağlantıları olduğu ortaya çıkarsa da şaşırmam.

Abi kap a bildirmişler şaka gibi müthiş transfer

Yaramaz bu Trabzona ramazan tam superligin kritik anına denk geliyor bu şimdi oruç falan tutar olmaz o iş.

Geri