Kendim PC Toplamaya Karar Verdim

musto587

80+
Reaksiyon skoru
6
Taksit vs de göz önüne alındıgında bu mantıklı geldi bana. Anakart, Ekran kartı önerinize açığım.
Nvidia Ekran kartı istiyorum AMD önermeyin lütfen. Anakartın da uzun ömürlü olup sonraki nesillere açık olması gerekiyor doğal olarak.

Ekran Resmi 2026-08-05 12.50.58.webp

Pahalıya alıyosun

Psu İşlemci soğutucu Kasa Ve Ekstra fan alıcağını düşünürsen

95k tutacak ve bu segment bir pc için pahalı

Bide Herşeyi Amazondan almışsın Doğru amazon uygun ürünler satıyo ama Buradaki tüm ürünler uygun olmayabilir
Farklı yerlerden alarak 5-7k kaar edersin diye düşünüyorum (Fiyatları araştırmadım bu arada)

Akakceden alacağın ürünlerin en ucuzuna bakabilirsin
Hem taksit imkanını hemde En ucuzunu bulmuş olursun

Bu anakartda bu Sisteme fazla bu arada B850m-k alabilirsin fiyat düşürmek için

Nzxt b850 alabilirsin anakartı diğer parçalar iyi ama akakceden bak fiyatlara. 9070xt tercih etme sebebiniz nedir?

Pahalıya alıyosun

Psu İşlemci soğutucu Kasa Ve Ekstra fan alıcağını düşünürsen

95k tutacak ve bu segment bir pc için pahalı

Bide Herşeyi Amazondan almışsın Doğru amazon uygun ürünler satıyo ama Buradaki tüm ürünler uygun olmayabilir
Farklı yerlerden alarak 5-7k kaar edersin diye düşünüyorum (Fiyatları araştırmadım bu arada)

Akakceden alacağın ürünlerin en ucuzuna bakabilirsin
Hem taksit imkanını hemde En ucuzunu bulmuş olursun

Bu anakartda bu Sisteme fazla bu arada B850m-k alabilirsin fiyat düşürmek için
Akakceden bakıyorum evet. + Bahsettiğin anakart wifi özelliği taşıyor mu acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nzxt b850 alabilirsin anakartı diğer parçalar iyi ama akakceden bak fiyatlara. 9070xt tercih etme sebebiniz nedir?
Tercih etmeme diye sorucaktın galiba. yazılım işlerim de oluyor ama oyun da oynuyorum. İnanılmaz performans farkı var demiyorum ama alışkanlık da aynı zamanda.

Pahalı olmuş hocam, madem tek tek toplamaya karar verdiniz indirim bekleyin, forumda paylaşılıyor. Parça parça giderseniz çok daha uyguna hatta belki de daha güçlü haliyle toplarsınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Zleh
Pahalı olmuş hocam, madem tek tek toplamaya karar verdiniz indirim bekleyin, forumda paylaşılıyor. Parça parça giderseniz çok daha uyguna hatta belki de daha güçlü haliyle toplarsınız.
İşlemci fiyatları artmaya başladı bilmiyorum biraz da acele ediyorum gibi geliyor. Ama 1-2 aya alamazsam her şeye zam gelicek.

Hocam mb+cpu olarak itopyada NZXT ve R7 7 7800x3D bundle var ve 2K daha uyguna denk geliyor.

İşlemci fiyatları artmaya başladı bilmiyorum biraz da acele ediyorum gibi geliyor. Ama 1-2 aya alamazsam her şeye zam gelicek.
Hocam RTX5070 sıfır kapalı kutu satılıyor sitelerde sizin yazdığınızdan 10 11k uygun fiyata onu ordan temin edin derim. Hatta ben topluyor olsam taksit kullanmadan alabildiğim bütün kısmı o şekilde yaparım, kalan kısmı dediğim gibi indirimle yine.

Geri